Zilliqa

Coin Report

WEBSITE:
https://zilliqa.com/

TELEGRAM:
https://t.me/zilliqachat

Zilliqa (ZIL), geïntroduceerd in 2017, is gecentreerd rond het idee van ‘Sharding’ en is ontworpen om de schaalbaarheid van cryptocurrency-netwerken zoals Ethereum te verbeteren. Sharding is analoog aan het concept ‘verdeel en heers’, waarbij transacties worden onderverdeeld in kleinere groepen voor mijnwerkers om parallelle transactionele verificatie uit te voeren. Het resultaat hiervan is het vermogen sneller consensus te bereiken, waardoor het aantal transacties in een bepaalde periode zou toenemen. Volgens het Witboek zou de transactiesnelheid kunnen oplopen tot ongeveer 1000x die van het netwerk van Ethereum. De hoge doorvoer van Zilliqa betekent dat ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het uitwerken van hun ideeën in plaats van zich zorgen te maken over netwerkcongestie.

Wat algemene informatie:
Zilliqa Price      $0,021811 USD
Zilliqa ROI        -84,06%
Market Rank     #45
Market Cap      $189.481.634 USD
24 Hour Volume           $118.892.506 USD
Circulating Supply        8.687.360.058 ZIL
Total Supply     12.533.042.435 ZIL
Max Supply      No Data
All Time High    $0,231489 USD (May 10, 2018)
All Time Low    $0,012491 USD (Dec 15, 2018)

Het in Singapore gevestigde project Zilliqa is een sterke kandidaat voor het aanpakken van het probleem van schaalbaarheid en heeft zich snel gevestigd als een van de meest gewilde munten van 2018. Daarna gingen ze onder de radar, voornamelijk vanwege hun eigen schuld en gemiste deadlines.
Zilliqa is niet zomaar een generic fork zoals vele andere altcoins; dit is een team dat echt iets probeert te bouwen: Scilla programmeertaal en sharding zijn daarvoor de beste bewijzen. Om deze reden verdient Zilliqa steun van de hele crypto-gemeenschap.

De belangrijkste kracht die Zilliqa naar voren duwt, is dat het een van de eerste projecten is die met succes gebruik maakt van de kracht van sharding als een schaaloplossing. Terwijl andere projecten (waaronder Ethereum) van plan zijn om sharding te implementeren, was Zilliqa een van de eersten die aantoonde dat het echt kan werken.

Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste nieuwtjes rond het project in de afgelopen 30 dagen.

Exchanges die Zilliqa-swap ondersteunen, zijn bijgewerkt: Coinone, Binance en Upbit hebben de swap gedaan. Aan de gang zijn: Huobi, Okex, Koinex, Kucoin. Wordt nog aangekondigd: Bittrex, Gopax, Korbit, Gate.io.

BOLT, een van de eerste dApps die is gebouwd op het state-of-the-art netwerk van Zilliqa, bracht nieuws uit over een strategische samenwerking met de Binance en Binance-keten en ontkende de beweringen dat ze Zilliqa blockchain verlaten. Het token zelf wordt gebouwd op de Zilliqa-netwerken met behulp van de slimme contractinfrastructuur en sharding-eigenschappen van het netwerk, maar zal samenwerken met de Binance-keten om snelle bevestigingstijden en liquiditeit voor het project te bieden.

De bootstrap-fase van mainnet is ten einde gekomen en het kerntechnologieteam heeft de laatste twee weken van deze fase hard gewerkt om het mainnet te upgraden naar de nieuwste versie 4.4.0 en de daaropvolgende hotfix-versie 4.4.1. Afgezien van de beveiligings- en functionele oplossingen die ZIL regelmatig introduceert in elke upgrade, draaien de belangrijkste verbeteringen in versie 4.4.0 rond opslag, mijnbouw en bruikbaarheid.

Zilliqa heeft in hun Telegram-groep aangekondigd dat ze momenteel interne tests uitvoeren om te zien of smart contracten goed werken zoals verwacht, dus de optie is nu uitgeschakeld voor het publiek.  Testen ziet er vanaf nu goed

Volgens een van hun ontwikkelaars op Telegram werken ze aan de toevoeging van de hardware wallet van Zilliqa aan Ledger, maar die implementatie vereist coördinatie tussen de twee teams, wat het hele proces vertraagt ​​omdat het Ledger-ontwikkelaarsteam overbelast is.

Zhip – eerste iOS-portemonnee voor Zilliqa wordt uitgebracht in de App Store

In ander nieuws heeft Zilliqa de eerste blockchain-pilot met Mindshare de afgelopen twee maanden voltooid. De blockchain-pilot is een live advertentiecampagne die via het programmatische advertentienetwerk aan het publiek in Zuidoost-Azië is getoond.

Over de prijs:

Bein in crypto is een cryptoblog die voorspelt dat Zilliqa in 2019 $ 0,09 kan bereiken, wat het beste scenario is en $ 0,02 als het slechtste scenario. Ze noemden zelfs dat ZIL over vijf jaar zelfs $ 0,19 zou kunnen bereiken. Dit is uiteraard koffiedik kijken!

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden – juni 2019

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch