Margin traders joinen betekent dat jij écht wil leren traden. Je hebt een doel voor ogen en dat is je geld verdienen met traden. Margin Traders gaat jou daarbij helpen. Het team bestaat uit twee profesionele crypto traders die er voor jou zijn. Margin traders is een kleine, exclusieve trade club waar jij als trader voorop staat.

Binnen Margin Traders Discord vind je een schat aan informatie over traden en voorzien wij jou van dagelijkse updates en inzichten. Kennis en ervaring die wij afgelopen jaren hebben opgedaan delen wij hier met jou. Maar het zal niet vanzelf gaan! Leren traden is het gevecht van je leven kan ik je vertellen. Het gevecht met de persoon in de spiegel.

Wij zijn ervan overtuigd dat je er alleen met een cursus volgen niet bent, maar de basis moet wel goed zijn! Meekijken met echte traders, actief je eigen charts delen, blijven studeren en natuurlijk de juiste mensen om je heen is de perfecte combinatie die tot succes zal leiden. Wat jij erin stopt, haal je er uit. Jij krijgt zelf 100% de credits.

Ben jij...

  • Steeds aan het twijfelen of je je levels wel goed hebt ingetekend?
  • Weet je niet zo goed waar je winst moet nemen?
  • Mis je keer op keer de goede trades terwijl je de trades wel neemt waar je helemaal niet in wil zitten?
  • Ben je op zoek naar échte crypto traders die jou goed kunnen helpen?
  • Zoek je een serieuze trade community waar er aandacht is voor jou?

Dan is Margin Traders wat voor jou!

trade strategie

Als je verder naar beneden scrolt zie je wat andere mensen over ons schrijven. 
Wil je met eigen ogen zien hoe wij werken? Check dan ‘In the Spotlight’ in het Discord kanaal. 

Wat kan je van óns verwachten?

  • Wij laten zien wat wij doen en waar we naar kijken op dagelijkse basis
  • Wij delen onze charts en inzichten en geven live updates
  • Wij geven feedback op je charts als je dit vraagt en beantwoorden je vragen in de chat.
  • je zit in de juiste omgeving, met traders die dezelfde ideeen en doelen hebben als jij. Van elkaar leren, met elkaar leren en samen succesvol als een échte Margin trader.
  • Minder twijfelen, overzicht. De juiste mentaliteit en morgen beter dan je gisteren was.
Word Margin Trader via deze knop

Zelf al heel lang met crypto bezig en diverse cursussen gevolgd. Voor de eerste keer echt goede handvatten gekregen om winstgevend te kunnen trainen.
De begeleiders zijn erg gemotiveerd iedereen persoonlijk te begeleiden en zijn heel kundig. Deze manier van traden is voor mij heel logisch en spreekt me erg aan.

Paul Levels

Ik ben al voor het 2e jaar lid en ben enorm tevreden. Niet alleen over de trades die ze aandragen maar ook over de hulp die geboden wordt. Ik heb moeite om echt winst te behalen maar wordt goed begeleid om dit meer te realiseren. We hebben nu samen een plan gemaakt. Er wordt goed naar je geluisterd en het wordt allemaal uitstekend uitgelegd ook aan de hand van voorbeelden. Kortom ik ben zeer tevreden

Michel de vries

Ik heb onlangs een-op-een trainingssessies gevolgd met Mike van Margin Traders om te leren traden en technische analyses uit te voeren met behulp van support & resistance, fibonacci-levels, range trading en heb geleerd hoe je met de grotere investeerders “mee” trade – mechanisch en zonder emotie vanwege een goed voorbereid plan!

Ik stond versteld van het kennisniveau en de expertise die Mike meebracht. Hij was in staat om elk concept duidelijk uit te leggen en te demonstreren, en was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en aanvullende begeleiding te geven over Discord of tijdens de een-op-een sessie.

Rob