Ravencoin

Coin Report

Website: https://ravencoin.org
Telegram: https://t.me/RavencoinDev
Medium: https://medium.com/@ravencoin/ravencoin-4683cd00f83c
Whitepaper: https://ravencoin.org/whitepaper

Ravencoin (RVN) is een open-source blockchain-project dat is gespecialiseerd in de creatie en peer-to-peer-overdracht van activa. Ravencoin stelt gebruikers in staat om real-world (bijv. Grondstoffen) of digitale (bijvoorbeeld virtuele goederen) activa op een netwerk te creëren en te verhandelen. De kernontwikkelaars lanceerden Ravencoin op 3 januari 2018, de 9e verjaardag van BTC. Het project heeft een aantal prominente bestuursleden: Bruce Fenton, bestuurslid van de Bitcoin Foundation, adviseert het team, terwijl Overstock een multi-miljoen dollar investering in het project heeft gedaan.

Het doel van het project is om een ​​blockchain te creëren die speciaal is geoptimaliseerd voor de overdracht van activa zoals tokens van de ene houder naar de andere.

Ravencoin is een fork van de Bitcoin-code met 4 belangrijke verschillen:

1) Het uitgifteschema (blokbeloning van 5.000 RVN)
2) Blokkeertijd (1 minuut)
3) Muntvoorziening (21 miljard)
4) Miningalgoritme (X16R)

Dit algoritme is bedoeld om de centralisatie van mining door ASIC-hardware aan te pakken. In het X16R-algoritmepapier legt het team achter de valuta uit dat de vaste volgorde van gewone hash-algoritmen zich leent voor de constructie van ASIC-miners. Het X16R-algoritme probeert dit probleem te ondervangen door de volgorde van de hash-algoritmen voortdurend te verstoren – het gebruikt dezelfde algoritmen die worden gebruikt in X15 en SHA512, maar de volgorde van die algoritmen wordt gewijzigd op basis van de hash van het vorige blok.

4 belangrijke kenmerken van Ravencoin:
1)ASIC-resistent: gebruikt een X16R-hash-algoritme om de ontwikkeling van ASIC-hardware te ontmoedigen
2) Eerlijke lancering – Iedereen heeft sinds de eerste dag gelijke kansen om RVN te minen of te
kopen.
3) Geen pre-mining, geen ICO en geen munten die worden gehouden voor ontwikkelaars of oprichters.
4) Community driven en True Open Source

https://medium.com/@ravencoin/ravencoin-4683cd00f83c

Wat algemene informatie:

Ravencoin Price           $0,064897 USD
Ravencoin ROI             144,91%
Market Rank                 #36
Market Cap                  $246.273.237 USD
24 Hour Volume           $21.500.906 USD
Circulating Supply        3.794.815.000 RVN
Total Supply                 3.794.815.000 RVN
Max Supply                  21.000.000.000 RVN
All Time High                $0,080258 USD (Jun 03, 2019)
All Time Low                $0,009523 USD  (Feb 06, 2019)

Velen binnen de crypto-werled hebben een sterk vertrouwen in Ravencoin (RVN) en geloven dat het een project is met een zeer mooie toekomst. Het project is een P2P-blockchain, ontworpen voor asset-overdracht tussen verschillende partijen. Als zodanig begon het een enorme prijsgroei te zien in de afgelopen maanden, sinds de cryptomarkt tekenen begon te vertonen dat de cryptowinter echt voorbij is.

Ravencoin is een project met een sterke focus op tokenisatie, en tokenization wordt beschouwd als een van de vele toekomstbestendige investeringen die mensen vandaag kunnen doen. Het idee is om financiële en reële activa te symboliseren, waardoor eigendom gegarandeerd kan worden en het delen van real-world activa eenvoudiger wordt. Alles kan worden getokeniseerd, van sieraden tot onroerend goed, en zelfs aandelen.

Ondertussen biedt het platform van Ravencoin verschillende bedrijven de mogelijkheid om hun eigen beveiligingstokens te lanceren, met een ingebouwde mogelijkheid om dividenden uit te betalen via RVN. Dit geeft het een enorme usecase, evenals gegarandeerde waarde. Het gedrag van de munt in de afgelopen maanden laat zien dat het niet alleen interessant en praktisch is, maar ook dat beleggers het als een geldig project zien en dat ze bereid zijn om de munten voor HODLing en toekomstig gebruik te kopen.

De total Supply van de munt is behoorlijk hoog, daarom is het onwaarschijnlijk dat de prijs ooit zal groeien naar dezelfde grootte als die van Bitcoin. RVN blijft echter een actieve investering en het is een vrij laag risico, terwijl het zeer lonend kan zijn als het project van start gaat, zoals deskundigen denken.

De prijs van RVN begon eind februari te stijgen. Tot dat moment was de prijs van Ravencoin relatief stabiel en schommelde meestal tussen $ 0,010 en $ 0,015 nadat het begin december 2018 onder dit niveau was gedaald.

Het herstel van de cryptomarkt had echter een grote invloed op de prijs en RVN begon enorm te stijgen – een stijging die hem binnen 2 weken naar $ 0,034 bracht. De grote resistance bij $ 0,030 verhinderde echter dat de prijs op deze hoogte bleef of verder ging, en het merkte zich al snel weer onder de prijs. Het zakte echter niet terug in de richting van zijn oude support, maar bleef in plaats daarvan dicht bij $ 0,03, wachtend op zijn volgende kans om te groeien. De kans kwam snel genoeg, slechts tien dagen later, op 18 maart.

Ravencoin begon snel te groeien, en tegen het einde van maart overtreden ze zelfs het resistancelevel bij $ 0,06. Terwijl de meerderheid van de cryptomarkt zijn eerste behoorlijke stijging zag op 1 april, zag Ravencoin op dat moment al zijn nieuwe hoogste punt ooit.

De nieuwe All Time High van de munt werd bereikt op 7 april, met een prijs van $ 0,072753, n (TradingView). Sindsdien kende de prijs een kleine daling, waardoor hij bij $ 0,06 in de buurt kwam van het nieuwe support-level, hoewel het verschillende pogingen deed om opnieuw te stijgen.
Dit bracht RVN onder de aandacht van de nieuwe investeerders, die de munt begonnen te kopen. Helaas hebben de recente gebeurtenissen in de crypto-wereld de markt sterk beïnvloed, en veel munten zien momenteel grote prijsdalingen. De waarde van RVN is momenteel $0,065.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden – juni 2019

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch