Quantstamp

Coin Report

WEBSITE:
https://quantstamp.com/

Quantstamp is een Y-combinator ondersteund bedrijf dat beveiligingsaudits biedt voor slimme contracten. Door een combinatie van geautomatiseerde softwaretests en bugbounties, streeft Quantstamp naar een schaalbaar en kosteneffectief auditsysteem voor slimme contracten op Ethereum. QSP is een ERC-20-token dat zal dienen als een beloning voor de verificatie van soliditeitsprogramma’s, het uitvoeren van validatienodes en degenen die bugs op de smart contracts vinden.

Quantstamp Price      $0,027729 USD
Quantstamp ROI        -59,31%
Market Rank   #213
Market Cap     $17.117.745 USD
24 Hour Volume         $660.227 USD
Circulating Supply      617.314.171 QSP
Total Supply    976.442.388 QSP
Max Supply     No Data
All Time High  $0,866421 USD (Jan 08, 2018)
All Time Low   $0,011808 USD (Dec 15, 2018)

Quantstamp (QSP) is een project dat een op blockchain gebaseerd protocol voor smart -contractauditing ontwikkelt. Ze lanceerden in 2017 met veel bombarie een blockbuster ICO.
Quantstamp is een platform dat is ontworpen om smart contractbeveiliging te verbeteren door Ethereum smart-contracten te controleren op mogelijke kwetsbaarheden.

Quantstamp heeft al vele audits voltooid en het QuantStamp-betanet voor de gedecentraliseerde, op een blockchain gebaseerde scantool is nu al in staat om Smart Contracts in realtime te scannen. Daarnaast voltooiden ze de volgende audits in 2018:

. De minimaal haalbare plasma-implementatie (MVP) van OmiseGo
. De 120+ ERC20-tokens van Binance voor het beveiligingslek Batchoverloop
. Quarkchain’s ERC20 en tokensale contracten

Het QuantStamp-team groeide enorm in 2018, voegde zeventien leden toe en werd meer dan verdubbeld in omvang tot het huidige team van 29 leden. Er zijn ook verschillende vacatures die gevuld kunnen worden, van research engineers tot posities voor kwaliteitsborging.

Zoals bij elk team zijn de topnamen om naar te kijken het leiderschap en in het geval van QuantStamp zijn dit mede-oprichters Richard Ma en Steven Stewart.

Ma begon zijn carrière als ingenieur bij Tower Research, waar hij handelsalgoritmen ontwierp. Hij kreeg zijn interesse in blockchain-beveiliging als een vroege investeerder in de DAO die leefde in de nasleep van de 2016-hack die Ethereum Classic en de nieuwe Ethereum-keten creëerde.
Stewart is al sinds de early days een opvallende verschijning, met zijn eerste baan als computer-systeemanalist voor het Canadese ministerie van Nationale Defensie nog voordat hij zijn bachelor had afgerond.
Een recente aanwinst voor het team is Olga Mack, die de titel van Vice President of Strategy draagt en heeft posities bekleed bij Yahoo, Zoosk en Visa.

Naast het leiderschapsteam bestaat het senior onderzoeksteam uit verschillende doctoraten in de informatica en computertechniek. Met experts op het gebied van computermodellering, blockchain en financiën, en verschillende seriële ondernemers, is het QuantStamp-team goed gepositioneerd om hun beloftes waar te maken en zich dramatisch te blijven ontwikkelen.

QuantStamp gebruikt zijn schaalbare en transparante proof-of-audit-protocol om een ​​netwerk te creëren dat ontwikkelaars en investeerders verbindt. Dit netwerk maakt geautomatiseerde controles mogelijk om kwetsbaarheden in smart contracts te ontdekken. Met deze automatisering kan het netwerk automatisch degenen belonen die kwetsbaarheden of andere bugs in de smart contractscodes ontdekken.

Om het netwerk van stroom te voorzien, heeft het QuantStamp-team QSP-tokens gemaakt en geïntroduceerd. Deze worden gebruikt om audits aan te schaffen en als een middel om diegenen te compenseren die de verificatieknooppunten beheren die de smart contractcode scannen op kwetsbaarheden.

Momenteel zijn er twee delen van het QuantStamp-protocol.

Het geautomatiseerde softwareplatform dat de Solidity-code controleert om te controleren of het goed is gebouwd, zonder kwetsbaarheden. Dit platform vereist een grote hoeveelheid rekenkracht, daarom zijn controle nodes vereist. Het platform heeft plannen om te groeien om in de loop van de tijd steeds geavanceerdere aanvallen te kunnen ontdekken.

Het geautomatiseerde premiesysteem dat mensen betaalt die de Solidity-code handmatig scannen en verifiëren. Deze gebruikers worden gecompenseerd wanneer ze bugs en kwetsbaarheden ontdekken. Dit handmatige systeem is een brug om het gat te vullen tot volledige automatisering mogelijk is.

Degenen die een gedetailleerdere uitleg willen over hoe het systeem van bewijs van audit werkt, willen misschien de whitepaper van QuantStamp bekijken.

Het team heeft hun Roadmap sinds het derde kwartaal van 2018 niet bijgewerkt, maar volgens die richtlijnen zijn er nogal wat dingen die de gemeenschap zou moeten verwachten voor de eerste twee kwartalen van het jaar 2019

Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste doelen die het Quanstamp-team heeft voor de eerste helft van 2019
. Uitnodiging verzonden naar de community voor het testen van het Assurance Protocol door Ropsten
. Implementeer de Bounty TCR op het hoofdmenu
. Leg de Quanstamp Protocol node policing-methode uit die zou kunnen voorkomen dat kwaadwillende actoren worden misbruikt
. Begin met het verzenden van de vooraf geïnstalleerde Quantstamp-knooppunten
. Geef de aangepaste gebruikersinterface vrij voor het assurance-protocol en geef deze uiteindelijk vrij op mainnet
. Implementeer het Betanet van de herontwerp van de UI
. Publiceer de publicatie ‘Fundamentals of Smart Contract Security’

Hoewel de blockchain-technologie zeer veilig is, is het niet gegarandeerd dat de smart contracts die worden gebruikt om functionaliteit toe te voegen aan de blockchain veilig zijn. In feite is het niet veiliger dan enig ander stuk software dat is geschreven door individuele menselijke ontwikkelaars of teams van ontwikkelaars.

Mensen zijn onvermijdelijk feilbaar, en we weten al dat er goed gedocumenteerde smart contract kwetsbaarheden zijn, waaronder de beruchte DAO-hack die plaatsvond in 2016, wat een hard fork in de blockchain van Ethereum veroorzaakte. En slechts een jaar later stond een fout in één woord in de smart contract code van Parity’s multisig-wallet een hacker toe om ongeveer $ 30 miljoen aan cryptocurrency te stelen.

Het is duidelijk dat er iets moet worden gedaan om deze kwetsbare contractkwetsbaarheden te beperken en uiteindelijk te elimineren en QuantStamp probeert precies dat te doen. Hun platform belooft de validatie van smart contract code te automatiseren, de nodes te belonen die de rekenkracht leveren om dit te doen, en blockchain-projecten van gevaarlijke kwetsbaarheden in hun slimme contracten te verwijderen.

QuantStamp heeft bewezen dat de technologie ook werkt: hun weddenschap functioneert al maanden en het team voegt bijna maandelijks nieuwe functies toe. Als die technologie in 2016 beschikbaar was geweest, zou de aanval van de DAO nooit succesvol zijn geweest.

Een van de QSP-prijsvoorspellingen cq prognoses die worden gedaan, gebeuren door een intern deep-learning (neuraal netwerk) -algoritme toe te passen op de historische gegevens van QSP. Op basis van de historische prijsinvoergegevens voorspelt het systeem de prijs van QSP voor verschillende perioden van de toekomst.
Op basis van die gegevens kan worden voorspeld dat het winstgevend is om op lange termijn in QSP te beleggen. Met lange termijn bedoelt men de QSP voorspelling voor een periode van 5+ jaar. Deze schat men op ​​ongeveer $0.6705.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch