QLC Chain

Coin Report

WEBSITE:
https://qlcchain.org/

QLC Chain (QLC) is een cryptocurrency-munt die op het NEO-platformdraait. QLC Chain heeft een actueel aanbod van 600.000.000 QLC met 240.000.000 QLC in omloop. De laatst bekende prijs van QLC Chain is $ 0,036607 USD en is 1,74% gestegen in de afgelopen 24 uur. Het handelt momenteel op 10 actieve markt (en) met $ 1.691.000 USD verhandeld gedurende de laatste 24 uur.

Wat algemene informatie:
QLC Chain Price          $0,036607 USD
QLC Chain ROI            -89,09%
Market Rank     #353
Market Cap      $8.785.627 USD
24 Hour Volume           $1.691.000 USD
Circulating Supply        240.000.000 QLC
Total Supply     600.000.000 QLC
Max Supply      No Data
All Time High    $1,28 USD (Jan 09, 2018)
All Time Low    $0,016998 USD (Dec 14, 2018)

De telecomsector geniet interessante ontwikkelingen binnen de infrastructuur en gebruik.
QLink (dat onlangs is omgedoopt tot QLC Chain) is de eerste ICO die veranderingen in de goede richting heeft doorgevoerd.
Met een zeer toegewijd team van ontwikkelaars,  dat eerder NEO’s blockchain heeft gemaakt, een groep adviseurs die ervaren zijn met blockchain-technologie en een lang-termijnprojectplan, begint QLC wat terrein de winnen binnen de crypto-gemeenschap.

QLC Chain  is het eerste gedecentraliseerde telecommunicatienetwerk. Het heeft de intentie om een ​​platform te creëren dat wifi-sharing mogelijk maakt, terwijl een project wordt gecreëerd dat mobiele netwerken herdefinieert. Het doel van QLC Chain is om de huidige telecommunicatienetwerken te targeten en de beveiliging en de efficiëntie van deze bestaande netwerken te vergroten.

Ze zijn van plan dit te bereiken door:
– Gedecentraliseerd delen via wifi
– Wi-Fi Sharing-hubs
– Opnieuw verpakken van mobiele gegevens voor een betere verspreiding van de inhoud
– Gedecentraliseerde sms-software

QLC maakt zijn blockchain met het NEP-5-systeem van NEO. Gebruikers kunnen smart contracts creëren tussen content-producenten, telecommunicatiebedrijven, IoT-terminals en bedrijven.

Het bedrijf is onderverdeeld – service en infrastructuur onderverdeeld in twee integrale delen. Voor het servicegedeelte wordt de informatie zoals het inhoudsrecord en de factuurgegevens op Qlink Chain geplaatst. De infrastructurele informatie zal worden opgeslagen op de blockchain van de NEO.

Op dit moment  is de telecom-industrie zeer gecentraliseerd. Mobiel-providers bieden een groot aantal diensten, maar ze zijn niet flexibel in distributie en bundels. Klanten die het traditionele aanbod gebruiken, worden gedwongen om langetermijnplannen te maken met dit huidige bedrijfsmodel.

Deze gecentraliseerde structuur veroorzaakt problemen zoals dure gebruikerskosten, beveiligingsproblemen en onnauwkeurige facturen, dit alles verhoogt de kosten voor klanten. Deze inflexibele plannen en voorwaarden leiden tot ontevreden klanten en schaden de omzet van telecombedrijven.

Er zijn een aantal belangrijke trends in ontwikkeling die nog moeten worden erkend door de telecom-industrie. Dit omvat IoT, netwerkbeveiliging en mobiele connectiviteit. De huidige facturering en operationele structuur zijn niet geschikt voor de komende IoT-boom. Qlink schat dat er meer dan 300 miljoen wifi-hotspots zijn in de wereld. Prijs wordt ook een grote factor omdat bedrijven concurreren om te zien wie hun service tegen de laagste prijzen kan aanbieden.

De huidige omzet van de telecommarkt is $ 750B. Men verwacht dat deze binnen 2 jaar zal groeien tot ongeveer $ 1 biljoen. Dit geeft Qlink genoeg tijd om te concurreren en een deel van het marktaandeel te veroveren.

Het platform van QLC Chain is niet alleen gedecentraliseerd, maar heeft ook een Qlink-keten, een openbare keten, eindgebruikers en operatoren. Het platform gebruikt zijn blockchain om de hierboven besproken problemen op te lossen en biedt mobiele gegevenstoegang, wifi-sharing, enterprise-to-peer-service en contentdistributie in zijn app.

Al met al heeft QLC Chain zeker wel potentie binnen de telecomindustrie.

Leuke video over QLC : https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=C73Ewy5yZW4

Over de prijs:
Een van de QLC-prijsvoorspellingen cq prognoses die worden gedaan, gebeuren door een intern deep-learning (neuraal netwerk) -algoritme toe te passen op de historische gegevens van QLC. Op basis van de historische prijsinvoergegevens voorspelt het systeem de prijs van QLC voor verschillende perioden van de toekomst.

Op basis van die gegevens kan worden voorspeld dat het winstgevend is om op lange termijn in QLC te beleggen. Met lange termijn bedoelt men de QLC voorspelling voor een periode van 5+ jaar. Deze schat men op ongeveer  op $0.7471.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch