Onze klanten zeggen Uitstekend Trustpilot 4.5 op 5 op basis van 20 beoordelingen Trustpilot

PARTNERS

Nieuwe Grote Bybit-Margin Traders NL November 2020 Promo: tot $540 Bonus.
Data: 2 nov >> 10 dec. Vouchercode >> WIN$500 in de Rewards hub.
Code USDT30%OFF >> 30% korting op USDT contracten (tot 25 november). ALLE gebruikers die zich aanmelden onder onze link en de vouchercode invoeren: WIN$500 in de Rewards Hub en een BTC netto storting* doen, zullen de volgende bonussen ontvangen:
$20 coupon per storting
$50 bonus + $20 coupon per ≥ 0,05 BTC-storting
$100 bonus + $20 coupon per ≥ 0,1 BTC-storting
$300 bonus + $20 coupon per ≥ 0,5 BTC-storting
$500 bonus + $20 coupon per ≥ 1,5 BTC-storting
Beloningen toegekend op 25 dec. *Netto-deposito (in FTK) tijdens promo-data (alle stortingen – opnames)
Meld u aan via onze link en voer de codes in:

https://partner.bybit.com/b/margintradersnl

*Netto-deposito (in FTK) tijdens promo-data (alle stortingen – opnames)

Binance is de populairste en betrouwbaarste exchange als het gaat om cryptocurrency trading. Als Binance partner kunnen wij onze Margin Traders leden 20% korting geven op hun trading fee’s! Gebruik deze link https://www.binance.com/en/register?ref=VS4JE75B om ook 20% korting te krijgen op al je Binance trades.

Margin Trader NL leden kunnen gratis genieten van Coin Market Manager en al zijn functies! Coin Market Manager is uw alles-in-één crypto-accountingoplossing voor handelaren die zich richten op de groei van hun BTC-stack in een eenvoudige beheersoftwaretool. Volg de opslag, ICO-investeringen en alle live uitwisselingsposities via het innovatieve dashboard, om uw totale nettowaarde te zien groeien!

Leden van Margin Traders krijgen 10% korting op de Cornix Trading Bot abonnementen. Deze trading bot is niet noodzakelijk om mee te traden, maar deze geeft wel geavanceerde tradefuncties en je kunt je trades automatiseren (Binance) of met 1 klik volgen (Bybit/Bitmex).

John van de Meer alias de Bitcoinconsultant geeft onze leden 5% korting op zijn online cursussen! Op een heldere manier legt hij uit hoe je kunt beginnen met Cryptocurrencies tot en met het maken van Technische Analyses om succesvol te traden.

Bitcoinhelper, de Cryptocurrency Startpagina voor Nederland en Belgie. Met Cryptocurrency Leerprogramma’s, handleidingen, reviews, nieuws, artikelen en meer! Alles over bitcoin en cryptocurrency op één centrale plek! Zowel voor de beginnende als ervaren crypto enthousiast!

Volg de wekelijkse Bitcoin Updates en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bitcoin. Vergroot je kennis en verbeter je eigen handelsvaardigheden!

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch