Onze klanten zeggen Uitstekend Trustpilot 4.5 op 5 op basis van 24 beoordelingen Trustpilot

PARTNERS

Bybit biedt Margin Traders speciale partnerschap bonussen en promoties!

$600 BONUS
GebruikCode: JACKPOT

$15 (+$100) bonus per ≥ 0.01 BTC storting
$50 (+$100) bonus per ≥ 0.05 BTC storting
$100 (+$100) bonus per ≥ 0.1 BTC storting
$300 (+$100) bonus per ≥ 0.5 BTC storting
$500 (+$100) bonus per ≥ 1.5 BTC storting
+$100 te claimen bij beloningen hub!
+$20 coupon voor inschrijving
(geen storting vereist)
Meld je aan via onze link hier en geniet ook van deze bonussen en promoties:

https://partner.bybit.com/b/margintradersnl

Binance is de populairste en betrouwbaarste exchange als het gaat om cryptocurrency trading. Als Binance partner kunnen wij onze Margin Traders leden 20% korting geven op hun trading fee’s! Gebruik deze link https://www.binance.com/en/register?ref=VS4JE75B om ook 20% korting te krijgen op al je Binance trades.

Margin Trader NL leden kunnen gratis genieten van Coin Market Manager en al zijn functies! Coin Market Manager is uw alles-in-één crypto-accountingoplossing voor handelaren die zich richten op de groei van hun BTC-stack in een eenvoudige beheersoftwaretool. Volg de opslag, ICO-investeringen en alle live uitwisselingsposities via het innovatieve dashboard, om uw totale nettowaarde te zien groeien!

Leden van Margin Traders krijgen 10% korting op de Cornix Trading Bot abonnementen. Deze trading bot is niet noodzakelijk om mee te traden, maar deze geeft wel geavanceerde tradefuncties en je kunt je trades automatiseren (Binance) of met 1 klik volgen (Bybit/Bitmex).

John van Meer, alias de Bitcoin Consultant, geeft onze leden 10% korting op zijn online trade cursussen! Op een heldere manier legt hij uit hoe je kunt beginnen met Cryptocurrencies tot en met het maken van Technische Analyses om succesvol te traden. Gebruik hiervoor deze link http://cursus.debitcoinconsultant.nl/?ref=15 en gebruik de code “margintraders10%” in je winkelmandje.

Bitcoinhelper, de Cryptocurrency Startpagina voor Nederland en Belgie. Met Cryptocurrency Leerprogramma’s, handleidingen, reviews, nieuws, artikelen en meer! Alles over bitcoin en cryptocurrency op één centrale plek! Zowel voor de beginnende als ervaren crypto enthousiast!

Volg de wekelijkse Bitcoin Updates en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bitcoin. Vergroot je kennis en verbeter je eigen handelsvaardigheden!

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/margintraders.nl/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch