Onze klanten zeggen Uitstekend Trustpilot 4.5 op 5 op basis van 20 beoordelingen Trustpilot

PARTNERS

Margin Traders Oktober 2020 Special! Bybit geeft Margin Traders leden speciale korting! Via deze link krijg je 10% korting op je handelskosten (fee). Daarnaast een extra stortingsbonus: als je 0.1BTC stort, krijg je $60 extra en bij 0.2BTC zelfs $120. Dit is in aanvulling op de $90 bonus die Bybit geeft aan alle handelaren, dus dat is $210 in totaal!

Leden van Margin Traders krijgen 10% korting op de Cornix Trading Bot abonnementen. Deze trading bot is niet noodzakelijk om mee te traden, maar deze geeft wel geavanceerde tradefuncties en je kunt je trades automatiseren (Binance) of met 1 klik volgen (Bybit/Bitmex).

John van de Meer alias de Bitcoinconsultant geeft onze leden 5% korting op zijn online cursussen! Op een heldere manier legt hij uit hoe je kunt beginnen met Cryptocurrencies tot en met het maken van Technische Analyses om succesvol te traden.

Bitcoinhelper, de Cryptocurrency Startpagina voor Nederland en Belgie. Met Cryptocurrency Leerprogramma’s, handleidingen, reviews, nieuws, artikelen en meer! Alles over bitcoin en cryptocurrency op één centrale plek! Zowel voor de beginnende als ervaren crypto enthousiast!

Volg de wekelijkse Bitcoin Updates en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bitcoin. Vergroot je kennis en verbeter je eigen handelsvaardigheden!

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch