Mithril

Coin Report

WEBSITE:
https://mith.io/en-US

Mithril (MITH) is een gedecentraliseerd social mediaplatform op de Ethereum Blockchain dat gebruikers beloont voor het maken van content. Het team is van plan om bestaande sociale platforms te koppelen aan de acceptatie van zijn ERC-20 MITH-token, die naar verluidt kan worden geïntegreerd met elk social-mediaplatform. Naast het opslaan van geld kan de Mithril Vault-wallet worden gebruikt voor staking en wisselen in andere valuta.

Mithril Price      $0,043582 USD
Mithril ROI        -52,18%
Market Rank     #169
Market Cap      $22.305.750 USD
24 Hour Volume           $13.972.513 USD
Circulating Supply        511.816.902 MITH
Total Supply     1.000.000.000 MITH
Max Supply      No Data
All Time High    $1,55 USD (Apr 26, 2018)
All Time Low    $0,030138 USD (Feb 06, 2019)

Mithril gelooft sterk dat iedereen die waardevolle content voor een netwerk maakt, in staat moet zijn om financieel voordeel uit hun werk te halen. Het beoogt dit concept te leveren door het gebruik van blockchain-technologie, waardoor gedecentraliseerde gegevensopslag op een efficiënte, betrouwbare en onveranderlijke manier mogelijk wordt. Het is gebouwd op de top van de Ethereum-blockchain en een van de belangrijkste functies is sociale mining, waarvan het doel is gebruikers aan te moedigen om waardevolle inhoud op het platform te delen en creëren.

Het idee achter Mithril is dat iedereen die waardevolle inhoud maakt, inkomsten moet kunnen genereren met hun inhoud. Of het nu gaat om videoblogs, audio / podcasting, livestream of meer, diegenen die waarde creëren op internet hebben niet de kans om het traditionele economische model te gebruiken. Je kunt Mithril zien als Instagram op de blockchain.

Om hiervoor blockchain-technologie te gebruiken, heeft het zijn token MITH on Lit gelanceerd, een innovatief platform voor sociale media. Voor de lange termijn probeert Mithril MITH te integreren in alle grote sociale netwerken. Daarnaast is het van plan MITH geaccepteerd te hebben als betaalmethode voor apps en services van partners als een vorm van sociale valuta om te betalen voor services op deze platforms.

Het Mithril-team is Taiwanees, met een ruime ervaring in cryptocurrency, de blockchain en op consumenten gebaseerde productontwikkeling gericht op miljoenen gebruikers. Het is samengesteld uit Jeffrey Huang, de oprichter, die eerder aan de leiding stond van de ontwikkeling van 17 Media, die de nummer 1 live streaming-app in het ontwikkelde Azië werd. Wilson Huang is Cryptocurrency Researcher van het team, een software engineer met ervaring in cryptocurrency, blockchain en distributed consensus algorithms. Eerder was hij mede-oprichter van Hackoin, een consulting-service voor cryptocurrency, mining en blockchain-industrieën. De productmanager, Roy Lin, heeft producten geleid voor verschillende bedrijven, wat resulteerde in miljoenen gebruikers. Hun senior ontwikkelaar, Li-Chun Yang, was een vroege cryptocurrency miner die hielp bij het bouwen van meer dan 1000 etherische miners-platforms.

De naam Cortex werd gekozen voor het bedrijf omdat het de biologische naam is voor de buitenste laag van een orgaan, dat nauw wordt bestudeerd in AI, dat nauw verwant is aan het gebied van de neurowetenschap.

Mithril heeft een aantal strategische partnerships, waaronder een met Arsenic, een community van modellen, kunstenaars en makers met een bereik van meer dan 150 miljoen mensen wereldwijd. De community heeft een van de grootste beroemdheden van elk mediabedrijf als resultaat van zijn toewijding aan vrijheid van meningsuiting en ruimdenkendheid. Als gevolg van hun partnership is Arsenic van plan om content op het Lit-platform te publiceren.
Het team heeft adviseurs van Pantera Capital, Sora Ventures, QTUM Foundation, AMIS en Blockstate. Mithril’s eerste retailer die MITH bij de lancering accepteerde, was Inst.Recycle, een Aziatische retailer.

Het platform van Mithril heeft een aantal belangrijke componenten:

The Lit Social Network

Ten eerste, omdat MITH volledig is geïntegreerd met het Lit-sociale mediaplatform, zal het een sleutelrol spelen bij het laten groeien van het netwerk en de waarde van Mithril door:

Richting netwerkadoptie

Een systeem van beloningen en voordelen voor partners en gebruikers ontwikkelen

Mobile wallet-acceptatie inschakelen, zodat gebruikers MITH kunnen uitgeven bij winkels

Het belangrijkste kenmerk van Lit is het Stories-platform dat integreert in het Mithril-ecosysteem. Gebruikers delen hun verhalen in ruil voor MITH-tokens, die rechtstreeks van invloed zijn op hun invloed op het netwerk. Stories zijn alle inhoud die een gebruiker deelt met vrienden, familie of het grote publiek, zoals een foto, diavoorstellingen, video’s, berichten etc.

Deze functie is vergelijkbaar met het verhaalmodel van Instagram en Snapchat, waarvan ongeveer een derde direct verbonden is met zakelijke accounts, wat het idee bevordert dat Mithril deze tool kan gebruiken voor bedrijven voor hun digitale marketingcampagnes.

Bovendien zal de videofunctie van Lit verbinding maken met camera’s van gebruikers om te plaatsen in Stories of Chat Room-functies.

Social Mining

Sociale mining is een sleutelbegrip in het Mithril-ecosysteem. Het is gebaseerd op het idee dat gebruikers die waardevolle, door gebruikers gegenereerde content produceren MITH, het ERC-2-gebaseerde token, verdienen via social mining. Mining rewards zijn direct gerelateerd aan de invloed en het succes van een gebruiker op het netwerk (dat wil zeggen, hoe meer waarde ze kunnen creëren, hoe meer invloed ze krijgen). Alle transacties met betrekking tot social mining worden beveiligd en geverifieerd via smart contracts contracten van Ethereum.

Mithril Vault

Gebruikers die MITH ontvangen voor het leveren van waardevolle content aan het netwerk kunnen deze opslaan in de Mithril Vault of inzetten. Hoe meer u inzet, hoe hoger uw nivelleringsniveau zal zijn, wat uw tempo van social mining zal beïnvloeden. Uw uitbetalingsbedrag blijft 30 dagen geldig, waarna het vervalt en wordt vrijgegeven naar uw beschikbare saldo. Gebruikers kunnen ook de Mithril Vault gebruiken om MITH  te wisselen voor bitcoin en ether. De Mithril Vault bevat een tool die de waarde schat die een gebruiker bijdraagt ​​aan het netwerk. Mithril Vault is onlangs vrijgegeven voor het publiek.

Mithril Handelsnetwerk

Om massale acceptatie van MITH aan te moedigen, neemt Mithril brick-and-mortar-retailers op in haar handelsnetwerk. De eerste retailer die MITH bij de lancering accepteerde, was Inst.recycle, Taiwan’s grootste grootste vintage- en gebruikte retailer van beroemdheden.

Mithril heeft in korte tijd enorme vooruitgang geboekt. In 2017 werd Mithril opgericht en begon het bedrijf Lit. Lit werd uitgebracht in Q2 van 2018.

In juli 2018 kondigde het bedrijf de lancering aan van zijn Global Mithril Forge Fund, dat tot doel heeft de groei van Mithril en zijn ecosysteem te versnellen. Het richt zich op de sociale sector, entertainment- en betaalsector.
Mithril zal zijn eigen blockchain en de Mithril Vault in Q2 van 2019 uitbrengen.

Een van de MITH-prijsvoorspellingen cq prognoses die worden gedaan, gebeuren door een intern deep-learning (neuraal netwerk) -algoritme toe te passen op de historische gegevens van MITH. Op basis van de historische prijsinvoergegevens voorspelt het systeem de prijs van MITH voor verschillende perioden van de toekomst.
Op basis van die gegevens kan worden voorspeld dat het winstgevend is om op lange termijn in MITH te beleggen. Met lange termijn bedoelt men de MITH voorspelling voor een periode van 5+ jaar. Deze schat men op ​​ongeveer $1.6198.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch