Mainframe

Coin Report

WEBSITE:
https://mainframe.com/

In de zomer van 2018 verscheen een nieuwe munt met de naam MFT op de crypto-exchange Binance. Wat is dit voor project? Zal de MFT-prijs stijgen? We gaan het uitzoeken.

Wat algemene informatie:

Mainframe prijs (06-04-2019) $0,003956 USD
Mainframe ROI -81,16%
Market Rank #153
Market Cap $28.423.868 USD
24 Hour Volume $2.250.492 USD
Circulating Supply 7.185.126.431 MFT
Total Supply 10.000.000.000 MFT
Max Supply No Data
All Time High $0,024557 USD (Jul 09, 2018)
All Time Low $0,002453 USD (Dec 15, 2018)

Volgens de website is Mainframe het platform voor gedecentraliseerde apps. Volgens de makers is het bestand tegen censuur, surveillance en verstoring. Hiermee kan elke gedecentraliseerde applicatie gegevens verzenden, opslaan, betalingen beheren en veilig andere taken uitvoeren.

Het projectconcept is om een gedecentraliseerd netwerk te creëren voor het verzenden / ontvangen van anonieme berichten die bestand zijn tegen censuur. Decentralisatie als een kenmerk van blockchain is ontworpen om het netwerk te beschermen tegen toegang door derden, incl. ontwikkelaars.
De principes van het platform: encryptie – donkere routing – peer-to-peer architectuur – netwerk onsterfelijkheid – behoud van prestaties overal en onder alle omstandigheden.

Begin juli 2018 werd het token van het project toegevoegd aan de cryptocurrency exchange Binance, waardoor MFT aanzienlijk in prijs steeg. Maar zoals verwacht, was het effect tijdelijk: de waarde ervan is snel en aanzienlijk afgenomen. Vanaf medio juli 2018 handelde MFT voor prijzen rond 250-300 satoshis ($ 0,2).

Ongeveer op dat moment werd de munt toegevoegd aan de Coinmarketcap en bereikte de top 200 van cryptocurrencies door kapitalisatie. Alle schikkingen binnen het platform zorgen voor de implementatie van transacties en andere soorten beloningen met behulp van een speciaal token. MFT-munt is beschikbaar voor een bevredigende handel op Binance, Bittrex, UPbit en Hotbit. Het is onwaarschijnlijk dat andere beurzen u interesseren vanwege de lage volumes. Na het begin van de handel op Binance, was de munt niet te zien in grote listings. Dingen zullen waarschijnlijk beter worden in geval van notering op OKEx en / of Huobi Global. De belangrijkste gebeurtenis van vorig jaar die het werk van het platform aanzienlijk beïnvloedde, was de vrijgave van 0,1 MVP. De update was niet de beste tijd voor cryptocurrency-markt en had niet echt invloed op de prijs van MFT. Daarna bood het platform communicatiediensten, gegevensopslag, betalingen en lokale identificatie. Computerdiensten, gegevensoverdrachtsdiensten en gedecentraliseerde identificaties (DID) zijn nog steeds niet beschikbaar.
In het eerste kwartaal van 2019 wordt de eerste versie van het platform met een bredere functionaliteit gelanceerd. Het bedrijf begon dit jaar met een virtuele top over decentralisatie, waarvoor bekende experts werden uitgenodigd. Het evenement is belangrijk, maar niet bepalend voor het toekomstige lot van het project.
Daarnaast is het team in 2019 al in geslaagd om Erebos v0.6 te lanceren – een nieuwe versie van de JavaScript-client voor Swarm. Deze versie introduceert veel API-wijzigingen die communiceren met Swarm-feeds. Over de prijs: In de voordeel van MFT: Het token wordt verhandeld op de grootste crypto-exchange ter wereld (de Binance-app is meer dan 1 miljoen keer gedownload van Playstore). In het geval van een omkering (groeiende) trend van de gehele markt, zal de prijs van het token waarschijnlijk ook stijgen. Het project heeft een interessant concept, mensen hebben volledig anonieme en veilige chatrooms nodig. De Munt is inmiddels ook gelist op Bittrex en Upbit

In het nadeel van MFT: Overheden houden niet van het idee van volledige anonimiteit in cryptoprojecten. Onthoud Monero (XMR) dat om een vergelijkbare reden van sommige exchanges is verwijderd.
Voor zover we nu weten, zal het verzenden van berichten in het netwerk worden betaald (met behulp van MFT-tokens). Je moet ook rekening houden met het feit dat de prijs van MFT, zoals bijna elke andere cryptocurrency, zeer volatiel zal zijn. Er zijn geen cryptografieprogrammeurs in het Mainframe-team.
Velen denken dat de munt in waarde zal groeien, maar niet significant. Richting de 0,004 tot 0,008 dollar

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch