LimonX

Coin Report

WEBSITE:
https://limonx.io/

Koop met crypto cadeau- en prepaidkaarten voor 500(!) bedrijven:
LimonX (LMXC)

LimonX {lee-mon-eex} is in januari 2018 in Frankrijk opgericht en het begon als een platform waarop gebruikers hun cryptocurrencies konden verhandelen voor Amazon-cadeaubonnen. Een jaar later heeft het zijn partnerschappen met honderden merken zoals Netflix, Apple of Steam, en  ook vele andere soorten prepaid-kaarten uitgebreid.

LimonX verbindt Cryptocurrencies met de huidige markt met een eenvoudige, maar zeer effectieve oplossing: cadeaubonnen en opwaarderingen van prepaidkaarten. Daarnaast neemt LimonX ook het prijsvolatiliteitsprobleem voor hun rekening, omdat het bedrijf het wisselkoersrisico op zich neemt, waardoor individuen en bedrijven hun cryptocurrencies precies op het gewenste moment (=koers) kunnen uitgeven. Afgelopen dagen is daar zelfs Bol.com bijgekomen, waar je dus, na het kopen met crypto van een giftcard, bij Bol.com mee kunt betalen! (je betaalt dus niet direct met crypto aan Bol.com maar indirect: giftcard).

De volgende fase van LimonX is de ontwikkeling en lancering van het nieuwe blockchainplatform en wallet (oktober 2020), de mobiele applicatie, het cashback-programma en het toevoegen van nieuwe merken in verschillende Europese landen. LimonX is ook bezig met BaaS (bank-as-a-service) en dit staat gepland voor 2020.

Tegelijkertijd biedt LimonX nieuwe kansen voor crypto en traditionele beleggers om deel te nemen aan LMXC’s verkoop. Gesteund door traditionele investeerders, start de token-verkoop op 1 mei 2019 en eindigt op 1 oktober 2019. Tijdens deze periode worden de LMXC-tokens verkocht.

Vanaf 01 mei 2019 zijn de coins openbaar te koop.

Er is een opbouw in prijs voorzien:

–           Fase 1, tot 600.000 coins: 1 LMXC = 0,0004 BTC

–           Fase 2, tot 1.600.000 coins: 1 LMXC = 0,0005 BTC

–           Fase 3, tot 3.600.000 coins: 1 LMXC = 0,0006 BTC

Total market cap: 13.100.000 en dat wordt op 31/12/2028 bereikt.

De wallet en coins zullen voor de launch (oktober 2019) verspreid worden en de blockchain is op basis van Proof of Stake.
ROI jaar 1: +/- 40%-50%, ROI jaar 2: +/- 20%.

Er zal, net als bij bijvoorbeeld BNB, een buyback plaats vinden van 20% (coin-burn). LMXC zal cashback terugbetalen aan gebruikers die met LMXC giftcards kopen op het platform (in plaats van kosten betalen krijg je dus (3%) geld terug).

Meer informatie over het team, de whitepaper en roadmap staat op de website.

Officiële LimonX-Telegramgroep (Engelstalig): https://t.me/LimonXChain.

De coins kun je bestellen via deze link: https://private.limonx.io/?ref=LimonX-Benelux.

FROM CRYPTO TO EVERYDAY SHOPPING

Make your cryptocurrencies cashable!

Whitepaper:

LimonX-white-paper-EN

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. Mei 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch