Komodo

Coin Report

ACHTERGROND INFORMATIE OVER KOMODO (KMD)
https://komodoplatform.com/

1) WAT IS KOMODO (KMD)

Komodo (KMD) beschrijft zichzelf als ‘een veilig, schaalbaar en inter-operabel blockchain-ecosysteem dat de technologie en hulpmiddelen biedt om aanpasbare onafhankelijke blockchains te maken’. Komodo’s ontwerp met meerdere ketens stelt naar verluidt projecten in staat om hun eigen blockchain-ecosysteem te bouwen via de schaalbare infrastructuur van Komodo. Het beweert ook ondersteuning te bieden voor cross-chain inter-operabiliteit, waardoor blockchains gebouwd met Komodo kunnen worden verbonden met externe ketens via atomicswaps. Met atomic swaps kan je van munt X naar munt Y wisselen binnen 1 transactie. Andere munten die ook al succesvol atomic swaps hebben uitgevoerd zijn Vertcoin en Groestlcoin. Naar verluidt kunnen er extra ketens worden toegevoegd om een blockchain-cluster te vormen om de prestaties te verbeteren zonder de valuta te verlagen.

2) PRIJSGEGEVENS EN HISTORISCHE DATA (10-04-2019 10:09 uur)

Prijs $1,20 USD (1,20%) – 0,00022887 BTC (0,35%)
Market Cap > $135.374.057 USD – 25.757 BTC
Volume (24h) > $2.553.324 USD – 485,81 BTC
Circulating Supply > 112.538.136 KMD
Max Supply > 200.000.000 KMD
All Time High > $15,41 USD (Dec 21, 2017)
All Time Low $0,002143 USD (Mar 13, 2017)

3) WAT ZEGGEN ANDERE ANALYTICI OVER KOMODO

Het is voor zover de enige blockchain die privacy combineert met smart contracts en dapps. Uiteraard hebben privacy coins altijd een risico voor op de lange termijn. Regulering vanuit overheden zijn een potentiele bedreiging voor cryptocurrency die volledige anonimiteit garanderen.

Veel van de recent gestarte crypto-projecten, zijn gericht op relatief beperkte toepassingen, zoals het onderbreken van een specifieke branche of het bieden van bepaalde digitale functionaliteit. Sommige projecten, zoals Komodo, zijn echter veel ambitieuzer. De makers van Komodo proberen niet alleen een nieuwe cryptocurrency te creëren, maar een compleet ecosysteem eromheen, waardoor het gemakkelijk wordt om nieuwe applicaties te maken en valuta’s te verhandelen bovenop hun basissysteem. Dit ambitieuze doel heeft geleid tot enkele opwindende Komodo-prijsvoorspellingen, maar tot nu toe was het moeilijk te zeggen hoe succesvol Komodo is in het opnemen tegen de reuzen binnen de crypto-wereld.

Verschillende Komodo-applicaties zijn gericht op het creëren van aangepaste portals met meerdere valuta’s, het uitvoeren van atomaire valutaswaps, cross-chain links, het creëren van private blockchains, het faciliteren van ICO’s, anonimisering van transacties en een groot aantal andere dingen.

Naarmate het project groeit, zal het waarschijnlijk veel aandacht trekken van veel grotere spelers. Met een sterke focus en een innovatieve geest kan het een of meerdere van hen overnemen, maar met zoveel concurrenten kan het gemakkelijk achterop raken als de aandacht van de ontwikkelaar te dun wordt.

Het Komodo-token (KMD) is sinds de eerste release erg volatiel gebleken. Het heeft rally’s van maximaal 400% gezien voordat het naar het vorige niveau is gedaald, alles in de tijdsspanne van een paar maanden.

Dit kan natuurlijk een aanzienlijke meevaller betekenen voor daytraders maar kan gemakkelijk een groot verlies zijn voor beleggers die posities op middellange of lange termijn beogen. Dat wil niet zeggen dat Komodo geen plaats heeft in iemands portefeuille, maar het moet zeker slechts een klein deel van je openstaande posities uitmaken: binnen het algemene traject, toen het zijn allereerste hoge waardering in dollars bereikte op de rug van een sterke BTC, heeft Komodo 90% van zijn in dollar uitgedrukte waarde verloren. Een deel daarvan is te wijten aan de daling van de Bitcoin-prijzen, maar het heeft ook ongeveer 70% van zijn bitcoinwaarde verloren, wat suggereert dat het zich op een gestaag neerwaarts traject bevindt. Natuurlijk heeft het een vaste gebruikersgroep en een verscheidenheid aan actieve applicaties, dus er is wel een fundering om rekening mee te houden bij het maken van Komodo-prijsvoorspellingen.

Komodo is, net als veel ambitieuze projecten in de crypto-space, begonnen met zeer hoge verwachtingen maar heeft de focus tijdelijk verloren. De prijs heeft dit weerspiegeld, springend omhoog bij de aankondiging van elke nieuwe feature om weer terug te vallen omdat het de hype niet kon evenaren. In de huidige bearmarket is dit simpelweg niet genoeg om concurrerend te blijven en heeft Komodo zijn prijs gestaag zien dalen.

4) Trade van Altcoinbase > zie VIP pagina van het ACB team (10-04-2019)

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch