ICON

Coin Report

Website: https://icon.foundation/?lang=en
Telegram: https://t.me/hello_iconworld
Medium: https://medium.com/helloiconworld
Reddit: https://reddit.com/r/helloicon
Whitepaper: https://icon.foundation/resources/whitepaper/ICON_Whitepaper_EN.pdf

ICON (ICX), geleid door ICONLOOP uit Seoul, richtte zich op het opzetten van een gedecentraliseerd netwerk waarmee verschillende blockchains met elkaar kunnen communiceren. Het doel van het project is om de balkanized blockchain-ecosysteem te verenigen door middel van protocollen en community-opbouwende initiatieven. Potentiële use cases voor ICX zijn transacties met effecten, valuta, leningen, intellectueel eigendom en persoonlijke authenticatie.

Wat algemene informatie:
ICON Price                   $0,355715 USD
ICON ROI                     -13,01%
Market Rank                 #61
Market Cap                  $168.397.869 USD
24 Hour Volume           $27.735.518 USD
Circulating Supply        473.406.688 ICX
Total Supply                 800.460.000 ICX
Max Supply                  No Data
All Time High                $12,64 USD  (Jan 09, 2018)
All Time Low                $0,181131 USD (Feb 06, 2019)

Usability:
De blockchain-technologie van ICON wordt in de echte wereld toegepast, zoals banken, effectenkantoren, ziekenhuizen en universiteiten. De crypto-wereld en de echte wereld verbinden dmv ICON.

Schaalbaarheid
ICON is niet alleen schaalbaar voor openbare blockchains (bijvoorbeeld bitcoin, ether) maar ook privé  en andere interchain blockchain-netwerken. ICON zal in het midden staan ​​van het verbinden van verschillende blockchains om een ​​waardevoller en schaalbaarder netwerk te bouwen.

Betrouwbaarheid
Een transparant beheersysteem en een door kunstmatige intelligentie (AI) geleid stimuleringssysteem vormen de kern van het duurzame netwerk van ICON. Door het wederzijdse vertrouwen verdiend met hun systeem zullen C-Reps en Nodes actief bijdragen aan de ICON-community.

ICX is een cryptocurrency die kan worden gebruikt voor realtime betalingen en ook als een protocol om de blockchain-wereld met elkaar te verbinden.

ICX Coin is de cryptocurrency die eigen is aan het ICON-netwerk. Het is een beetje zoals Ether voor het Ethereum-netwerk, omdat veel van de functies die plaatsvinden op het ICON-cryptocurrency-netwerk moeten worden betaald voor het gebruik van de ICX-valuta.

Het ICON-netwerk is al ruim 2 jaar in ontwikkeling. Het is gemaakt door de Dayli Financial Group. De Dayli Financial Group is een Koreaanse onderneming die is gespecialiseerd in financiële innovatie en technologie. Als je ooit Coinone hebt gebruikt, kunt je de naam van het bedrijf herkennen. Ze bezitten het Koreaanse platform waarmee gebruikers verschillende cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen.

Het idee achter het ICON-netwerk is “hyperconnect the world”. De Dayli Financial Group is op een missie om het grootste gedecentraliseerde netwerk te bouwen dat de planeet ooit heeft gekend.

Het team achter ICON probeert een platform te creëren voor gebruikers om te communiceren tussen verschillende blockchains. Deze interactie zal gebeuren met behulp van complexe smart contracts.

De ontwikkelaars noemen dit onderling verbonden netwerk de “ICON Republic”. De hoop is dat ICON op een dag een netwerk zal zijn dat interactie tussen veel van de verschillende sectoren van het moderne leven mogelijk maakt. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, verzekeringen, gezondheidszorg, onderwijs, veiligheid en financiën.

De “ICON-republiek” is Nexus. Deze blockchain verbindt alle verschillende kleinere blockchains die de Republic zelf vormen. Deze kleinere blockchains staan ​​bekend als de ICON-community. Elk van deze individuele blockchains heeft zijn eigen regels. ICON zelf kan niet bepalen hoe elke community werkt.

Gewone gebruikers kunnen verbinding maken met het ICON-netwerk met behulp van wat een Citizen Node wordt genoemd. Deze nodes kunnen vervolgens worden gebruikt voor interactie met de verschillende decentrale toepassingen van het ICON-ecosysteem. De verschillende valuta van het netwerk worden verhandeld met behulp van de eigen gedecentraliseerde exchange van ICON.

ICX Roadmap

Met doelen zo groot als die ICON heeft voor de toekomst, heeft het team uiteraard een aardigeweg te gaan. Op hun website vermelden ze hun doelen voor 2019. Het lijkt erop dat ze hopen dat hun project tegen het einde van 2019 volledig is voltooid. Dit is anders dan de roadmaps van een blockchain-platform die van plan zijn een decennium te voltooien.

Op de ICON-website staan ​​een aantal verschillende secties waarop ze zich zullen concentreren. Dit zijn effecten, verzekeringen, banken, universiteiten en ziekenhuizen. In elke sectie staan ​​de doelen voor vermeld.

ICX kan op de volgende platforms worden gekocht/verhandeld:
https://coinmarketcap.com/currencies/icon/#markets
De exchange met het grootste handelsvolume in ICX is Binance.


Op het moment van schrijven staat de waarde van Bitcoin op 13.000 dollar en hebben de Altcoins en dus ook ICX hieronder te lijden. Het is meer dan moeilijk om accurate ICX Coin-prijsvoorspellingen te maken.

Wel was Icon positief in het nieuws waardoor er ondanks de slechte markt voor altcoins een leuke stijging heeft plaatsgevonden van 0,0000274 naar 0,0000378 op 26-06.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden – juni 2019

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch