GoChain

Coin Report

WEBSITE:
https://gochain.io/

Het GoChain (GO) -platform maakt gebruik van een consensusmodel voor “bewijs van reputatie” dat rekening kan houden met de reputatie van alle netwerkdeelnemers. Naar verluidt volledig compatibel met bestaande Ethereum-portefeuilles, smart contracts en andere tools, wil GoChain ontwikkelaars in staat stellen gedecentraliseerde applicaties te implementeren op een netwerk met een grotere energie-efficiëntie dan dat van Bitcoin of Ethereum.

GoChain Price  $0,027085 USD
GoChain ROI    19,01%
Market Rank     #195
Market Cap      $19.131.345 USD
24 Hour Volume           $6.740.860 USD
Circulating Supply        706.357.268 GO
Total Supply     1.040.539.702 GO
Max Supply      No Data
All Time High    $0,116462 USD (Jul 09, 2018)
All Time Low    $0,016421 USD (Feb 06, 2019)

De schaalbaarheidsproblematiek voor blockchains was de grote strijd onlangs, en de winnaar kon de leiding nemen over alle andere cryptocurrencies.

Een van de laatste in de strijd is GoChain, dat belooft 100 keer de snelheid van het Ethereum-netwerk te leveren, en een beter alternatief voor smart-contracts door bewijs van reputatie te gebruiken als consensusmechanisme dan als bewijs van werk of bewijs van autoriteit. Behalve dat het 100 keer sneller is dan Ethereum, is het ook gericht op 10 keer meer gedecentraliseerd en 1.000 keer minder stroomverbruik dan Bitcoin.

GoChain’s move to Proof of Reputation-consensusmodel houdt rekening met de reputatie van alle netwerkdeelnemers om een ​​netwerk te waarborgen dat volledig beveiligd is en vrij is van interne of externe problemen. In de GoChain blockchain moeten alle deelnemers een reputatie hebben en het proberen om het systeem te bedriegen in financiële of branding-termen zal ernstige gevolgen hebben.

In essentie is GoChain ook verbeterd in het Bewijs van Autoriteit-model door het voor de meeste netwerkdeelnemers te veranderen in Bewijs van Reputatie. Bewijs van autoriteit kan nog steeds worden gebruikt, maar alleen voor nodes die een extreem hoge reputatie hebben gehad en die grote waarde toevoegen aan het netwerk. Bovendien is de blockchain gemaakt om Ethereum-compatibel te zijn, wat betekent dat de op Ethereum gebaseerde ketens gemakkelijk kunnen overschakelen naar GoChain.

GoChain probeert de problemen met centralisatie, schaalbaarheid en energieverbruik op te lossen van blockchains die Proof of Work gebruiken als een consensusmechanisme. Terwijl Proof of Work een goed algoritme is voor blockchains, heeft het zijn doel gediend door de revolutie te beginnen. Dit is het moment om iets sneller, beter schaalbaar, minder gecentraliseerd en minder energie-intensief te veranderen. Bovendien gaat het verder dan smart contracts van Ethereum om iets stabieler en nuttiger te maken.

Omdat het smart contracts ondersteunt, is Ethereum een ​​van de meest gebruikte blockchain-protocollen geworden. Smart contracts zijn nodig in veel verschillende sectoren en use-cases, en GoChain wil de huidige smart contract verbeteren om ze gebruiksvriendelijker te maken en ongevoelig voor fouten. Ethereum is vandaag het beste smart contractnetwerk, maar het is niet perfect. Enkele van de problemen waarmee Ethereum wordt geconfronteerd zijn:

. Ethereum gebruikt 3 keer meer energie dan Google

. Decentralisatie is niet zo groot als was beloofd

. Ethereum kan maar ~ 13 transacties per seconde verwerken

. Smart Contracts zijn niet hack / diefstalbestendig.

Het team van GoChain is van plan om deze problemen op te lossen door een blockchain te maken die 10 keer meer gedecentraliseerd is, 100 keer het aantal transacties en 1.000 keer minder energieverbruik. In feite verwerkt het netwerk al 1.300 transacties per seconde, dus het heeft al een van de drie doelstellingen bereikt.

Laten we eerlijk zijn, in elke zakelijke relatie is reputatie van het allergrootste belang. Dat klopt wanneer je het hebt over een individu of een organisatie. Zodra een persoon of bedrijf oneerlijk of onethisch begint te handelen, zien ze meestal dat de verkoop wegglijdt, klanten elders gaan en hun activiteiten in het algemeen langzaam afnemen. Het creëren van een succesvol bedrijf is afhankelijk van het genereren van vertrouwen. En dat was de basis van het bewijs van reputatiesystemen voor GoChain.

Naast het basishulpmiddel, biedt het model ook de mogelijkheid knooppunten in het netwerk in te schakelen als gezagsknooppunten, hetgeen werkt als een bewijs van autoriteitsconsensus. Met dit hybride model mogen alleen gezaghebbende knooppunten blokken tekenen en valideren.

Het bedrijfsleven zal het volledige vertrouwen dat ze kunnen hebben met een PoR-netwerk waarderen. Het risico is beperkt en omdat de knooppunten van de autoriteit zullen worden gestemd door de meest vertrouwde en gerenommeerde instanties, is er geen reden tot bezorgdheid. Iedereen zal precies weten wie hij vertrouwt met zijn gegevens.

Als het erom gaat de reputatie van een bedrijf op het netwerk daadwerkelijk te bepalen, zullen er veel factoren in aanmerking worden genomen, waaronder of een bedrijf in de publieke zaak wordt verhandeld, wat hun marktkapitalisatie is en welke merkbelangen ze ook hebben. Deze metingen worden gebruikt omdat de waarde van de knooppunten van de autoriteit gelijk moet zijn aan de waarde van het netwerk om valsspelen te ontmoedigen. Daarnaast krijgen bedrijven die openbare merken nodig hebben, hogere prioriteit.

De geautoriseerde ondertekenaars op het GoChain-netwerk zijn degenen die blokken moeten maken, ondertekenen en valideren voordat ze worden gedistribueerd naar andere netwerkknooppunten. Dit is enigszins vergelijkbaar met mijnwerkers in een Proof of Work-systeem, maar zonder de concurrentie of mijnvergoedingen.

De GoChain-blockchain is op zo’n manier gemaakt dat er een lijst van geautoriseerde ondertekenaars op de blockchain zal zijn. Alleen geautoriseerde knooppunten kunnen blokken tekenen en elk blok doorloopt een verificatieproces om ervoor te zorgen dat elk knooppunt ondertekent in de lijst met bevoegde ondertekenaars. Dit algoritme dat wordt gebruikt voor ondertekening is vergelijkbaar met het algoritme voor proof of work, maar met een andere set headers.

De PoW-headers zijn inbegrepen, en dan zijn er extra headers toegevoegd die stemmen mogelijk maken. Het netwerk houdt de beveiliging in stand door ervoor te zorgen dat, gegeven N geautoriseerde ondertekenaars, een ondertekenaar slechts een blok kan tekenen om de (N / 2) + 1. Dit bepaalt of iemand probeert kwaadwillige attach te maken, hij / zij moet 50 procent van de ondertekenaars besturen.

Hoewel er geen mining kosten zijn voor het GoChain-netwerk, ontvangen geautoriseerde nodes een beloning van 1 GO-token voor elk blok dat ze ondertekenen. Deze koers blijft van kracht tot 5% van de totale tokens zijn verdeeld. Daarna zal de beloning gestaag afnemen in de loop van de tijd totdat alle 50.000.000 tokens zijn verdeeld.

Bovendien hangt de hoeveelheid per blok af van de gefinaliseerde bloktijden. Bijvoorbeeld: als er 10 seconden zijn ingesteld voor bepaalde bloktijden, krijgt het knooppunt in het eerste jaar gemiddeld 15,9 tokens per ondertekend blok. De node moet echter wel de vooraf gedefinieerde transactiekosten betalen die worden bewaard door het gezaghebbende node dat het blok ondertekent.

De Roadmap voor het project is grotendeels op schema gebleven, hoewel het ongeveer 1 maand achterloopt op het schema voor de ICO en de lancering van het openbare netwerk. Dat is niet zo erg in vergelijking met veel andere blockchain-projecten. De rest van de Roadmap ziet er als volgt uit:

Q4 2018 – Slimme contracten van de volgende generatie – eenvoudige, toegankelijke en opwaardeerbare slimme contracten

Q1 2019 – Gelicentieerde licentie voor Apache 2.0 – om de acceptatie door bedrijven van GoChain te vergroten.

Q2 2019 – 13.000 Tx / seconde – 10x toename in prestaties en volume bij de eerste lancering.

Een van de GOCHAIN-prijsvoorspellingen cq prognoses die worden gedaan, gebeuren door een intern deep-learning (neuraal netwerk) -algoritme toe te passen op de historische gegevens van GoChain. Op basis van de historische prijsinvoergegevens voorspelt het systeem de prijs van GoChain (GO) voor verschillende perioden van de toekomst.

Op basis van die gegevens kan worden voorspeld dat het winstgevend is om op lange termijn in Gochain (GO) te beleggen. Met lange termijn bedoelt men de Gochain voorspelling voor een periode van 5+ jaar. Deze schat men op ongeveer $0.1200.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch