Enjin Coin

Coin Report

WEBSITE:
https://enjincoin.io/

Sinds de oprichting in 2009 lanceerde Enjin een gamingcommunityplatform, het Enjin Network, en is het gegroeid tot ongeveer 20 miljoen gebruikers. In 2017, na een ICO die naar verluidt $ 18,9 miljoen ophaalde, heeft Enjin een reeks gebruikersgerichte blockchain-producten ontwikkeld die iedereen in staat moeten stellen om blockchain-assets te creëren, beheren, verhandelen, opslaan, verkennen, distribueren en integreren. Het Enjin-ecosysteem (bestaande uit het Enjin-platform, Explorer, Wallet, Beam) heeft als doel gamers te machtigen over digitale assets en stelt game-industriebedrijven in staat meer inkomsten te genereren. Enjin’s tools en services kunnen ook worden gebruikt door bedrijven die blockchain-producten willen maken of tokenized digitale assets willen gebruiken als onderdeel van hun strategieën voor acquisitie, retentie, engagement en het genereren van inkomsten. Het Enjin-ecosysteem wordt gevoed door Enjin Coin (ENJ), een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency die wordt gebruikt om direct de waarde van blockchain-activa te ondersteunen.Volgens het team zijn er momenteel miljoenen ENJ geblokkeerd in op blockchain gebaseerde digitale assets.

Enjin Coin Price         $0,156302 USD
Enjin Coin ROI           543,01%
Market Rank   #56
Market Cap     $119.900.255 USD
24 Hour Volume         $19.351.713 USD
Circulating Supply      767.107.985 ENJ
Total Supply    1.000.000.000 ENJ
Max Supply     No Data
All Time High  $0,493384 USD (Jan 07, 2018)
All Time Low   $0,015620 USD (Nov 02, 2017)

Enjin is een sociaal gamingplatform in de wereld, met meer dan 19 miljoen gebruikers in meer dan 250.000 gamingcommunity’s.

Enjin Coin (ENJ) is een token dat draait op het protocol van de Ethereum-blockchain, die is gemaakt om als een aanpasbare cryptocurrency voor gamingplatforms te dienen. De tokens kunnen worden gebruikt voor het verhandelen van virtuele goederen en activa op het Enjin-platform, naast een aantal andere functies.

De pre-sale fase van Enjin Coin vond plaats in augustus en september 2017, waarin het $ 12 miljoen opbracht, en de publieke crowdsale nam was in oktober 2017, wat nog eens $ 23 miljoen aan fondsen opleverde.

Enjin Coin is een op Ethereum gebaseerd token gemaakt om verschillende gebruikscasussen te hebben op verschillende websites en online games. Het doel is om een ​​munt te worden die door de hele online gaming-community wordt gebruikt en om virtuele activatransfers op verschillende platforms mogelijk te maken.

In de whitepaper van Enjin Coin staat dat ENJ “een cryptocurrency (ERC20 Token) en een slim contractplatform is dat gameontwikkelaars, makers van inhoud en gamegemeenschappen de vereiste crypto-backed value en tools voor het implementeren en beheren van virtuele goederen geeft”.

Het platform stelt gebruikers in staat om de volgende taken uit te voeren:
. Items in munten, valuta’s en virtuele tokens in Mint door ENJ te gebruiken als de bovenliggende valuta.
. terug converteren van de gemaakte items in ENJ.
. in-game-activa handelen.
. ruil activa tussen verschillende games en communities.
. stelt een virtuele winkel in die ENJ en alle aangepaste munten accepteert.

Enjin Coin stelt de gaming community in staat om virtuele assets te creëren en te distribueren. Ontwikkelaars van verschillende platforms kunnen een unieke valuta voor hun gemeenschap creëren door Enjin Coin als de moedermunteenheid te gebruiken.

Enjin Coin SDK heeft een geïntegreerde, gedecentraliseerde betalingsgateway. De gateway vergemakkelijkt het maken van aangepaste karren, facturen, restituties en nog veel meer. Er is ook een widget om Enjin-munten en / of aangepaste muntbetalingen te accepteren die kunnen worden opgenomen op uw website. De enige vergoeding die voor elke transactie door de betalingsgateway in rekening wordt gebracht, is een kleine vergoeding in Ethereum. Door de Smart Wallet te gebruiken, kunt u abonnement / automatische betalingen instellen voor games en websites die worden vermeld als Trusted Platforms.

Met de Enjin Smart Wallet worden de virtuele goederen van elk van de vertrouwde platforms opgeslagen. De portefeuille wordt gesynchroniseerd met het Ethereum-adres van de gebruiker. Vanaf hier kunt u munten en items buiten het spelmedium inruilen voor andere Smart Wallets. Met de portefeuille kunt u transacties verzenden via een transactieaanvraag die door de ontvangende partij kan worden goedgekeurd of geweigerd. U kunt ook regels en drempels instellen om ongewenste transacties automatisch te blokkeren.

Het Enjin Coin-team kondigde in 2018 aan dat ze van plan zijn om Efinity te introduceren, een netwerkoplossing die is ontworpen voor efficiënte schaalvergroting. Efinity bestaat uit verschillende gamekanalen waarin een game een groot aantal transacties op een goedkope en snelle manier kan uitvoeren.

Enjin Coin voegt blockchain toe aan de virtuele goederen- en gamingmarkt in de hoop fraude in deze sector te voorkomen en ook een verbeterde ervaring voor alle gamers te bieden.

Maar Enjin heeft nog een lange weg te gaan om een ​​universele cryptomunt te worden voor alle spelplatforms en -communities.

Een van de ENJ-prijsvoorspellingen cq prognoses die worden gedaan, gebeuren door een intern deep-learning (neuraal netwerk) -algoritme toe te passen op de historische gegevens van ENJ. Op basis van de historische prijsinvoergegevens voorspelt het systeem de prijs van ENJ voor verschillende perioden van de toekomst.
Op basis van die gegevens kan worden voorspeld dat het winstgevend is om op lange termijn in ENJ te beleggen. Met lange termijn bedoelt men de ENJ voorspelling voor een periode van 5+ jaar. Deze schat men op ​​ongeveer $0.5155.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch