Onze klanten zeggen Uitstekend Trustpilot 4.5 op 5 op basis van 24 beoordelingen Trustpilot

1 Op 1 Educatie

Wil je 1 op 1 les om een betere trader te worden? Dat kan met Mike, één van onze full time analisten en traders. Via Zoom of Skype kunnen alle cryptocurrency onderwerpen behandeld worden. Denk bv aan het verbeteren van technische anlyse zodat je met de juiste indicatoren op het goede moment koopt en op de beste momenten verkoopt.


Cursus (day)traden

Wil je leren traden als een echte trader en daarbij winst maken?

Dan is onderstaande cursus van de Bitcoin Consultant iets voor jou. In de cursus leer je alles van A tot Z om een effectieve, geïnformeerde trader te worden. Je ontwikkelt en leert vaardigheden die je tot een zelfverzekerde trader maken. Meer informatie over de cursus vind je hier.

De cursus is voor beginners, maar ook zij die al een tijdje traden kunnen er zeker nog wat van leren of hun vaardigheden bijschaven.

Waarom zou ik leren traden als ik gebruik maak van signals?
– Omdat je zelf je trades wilt vinden.
– Omdat je een andere markt wil gaan traden waar geen signaalgroepen voor zijn
– Omdat je mee wil kunnen doen aan de discussies in de community

Cursus aanschaffen met 10% korting?
Wil je ook een betere trader worden? Schaf dan nu de cursus aan met maar liefst 10% korting en gebruik de code “margintraders10%” in je winkelmandje. Je vindt de cursus hier.

Positie grootte

Het juist bepalen van de hoeveelheid van een coin die in een trade wordt gebruikt, wordt vaak over het hoofd gezien. Traders nemen vaak willekeurige posities in. Ze besluiten om een grotere positie in te nemen als ze echt vertrouwen hebben in een trade, of ze kiezen ervoor om een kleinere positie in te nemen als ze zich iets minder zeker voelen. Dit is echter niet de beste of meest strategische methode om de grootte van een investering te bepalen.

Voordat u een transactie aangaat, moet u uw positie voorbereiden. U dient uw portfolio te beschermen. Na analyse van uw entries, uw take profits en uw stoploss, moet u nog berekenen hoe groot uw positie moet zijn.

Het eerste wat u als trader moet begrijpen is het juiste stopniveau voor een trade. Stops mogen nooit op willekeurige niveaus ingesteld worden. Een stop moet geplaatst worden op een niveau dat de juiste informatie geeft voor de traders, in het bijzonder als de trade in een andere richting gaat dan gepland. Als een stop niet op het juiste niveau wordt geplaatst, kan deze gemakkelijk worden geactiveerd door normale bewegingen in de markt. Uw stoploss wordt dus neergezet op die plaats, dat als de koers die bereikt, de trade niet meer valide is.
In het volgende voorbeeld stellen we onze stoploss in op 5% en ons doel op 10%.

Stel dat we een rekening van $10.000 hebben en we willen 1% van ons portfolio riskeren met de trade. Oftewel, het bedrag dat we riskeren te verliezen met onze trade setup is $100.

Het bedrag waarmee we werken moet als volgt worden berekend:

Trade bedrag = $ Risico / (SL % /100 )
Trade bedrag = $100 / (5/100 )
Trade bedrag = $100/0.05 = $2000

Risk & Position Size Calculator


  Fill in your email address to use our Risk & Position Size Calculator.

  *By clicking this button, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.

  Average Cost Calculator


   Fill in your email address to use our Average Cost Calculator.

   *By clicking this button, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.

   color
   https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
   https://www.margintraders.nl/
   #ffffff
   style5
   dropdown
   Loading posts...
   /var/www/vhosts/margintraders.nl/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
   #
   on
   none
   loading
   #
   Sort Gallery
   on
   no
   yes
   off
   Enter your email here
   off
   off

   nl_NLDutch