Onze klanten zeggen Uitstekend Trustpilot 4.5 op 5 op basis van 20 beoordelingen Trustpilot

Vragen of suggesties?

Contact

Wij zijn als Margin Traders NL fulltime aan het traden in Cryptocurrencies. Het team staat dagelijks voor je klaar om jou op weg te helpen en te ondersteunen. Van beginners tot en met gevorderden. Wordt nu lid van onze Trading Room en trade samen met onze professionals mee. Ontdek onze strategieën en inzichten en leer hoe je je vermogen te laten groeien. Er zijn jou al honderden mensen voor gegaan. Wees welkom!

WAT WIJ DOEN

Het team van Margin Traders NL trade op Binance, Bitmex en Bybit en bespreekt dagelijks de Cryptokoersen alsmede lopende en nieuwe trades met haar leden. Deze trades zijn trades die door Margin Traders ook daadwerkelijk uitgevoerd (gaan) worden en worden gedeeld in de vorm van “signals”. In een signal staat precies beschreven hoe de trade gepland is:

 • Welke Exchange
 • Welk tradingspair
 • De grootte van inzet in % van het portfolio (amount)
 • De hefboom (leverage – Bitmex/Bybit)
 • De verschillende instaplevels incl % van je inzet (entries)
 • De verschillende uitstaplevels incl % van je inzet (targets)
 • De stoploss

Deze signals worden gedeeld via Telegram en (indien gewenst, is een hulpmiddel maar niet noodzakelijk) ondersteunt door de Cornix Trading Bot: deze voert met 1 klik de trade uit op de gekoppelde Exchange (Binance, Bitmex en/of Bybit).

ABONNEMENTEN

Margin Traders biedt haar leden twee vormen van abonnementen aan. Een “signal only” gedeelte, waar wij puur onze trades/signals delen en een aparte “Trading Room” waar wij met de leden de lopende trades, trade-ideeën, trading strategieën en Technische Analyse bespreken.

TRADE-RESULTATEN

Hier kun je de resultaten zien van onze trades. Wil je meer informatie over eerder behaalde resultaten of bijvoorbeeld het door ons gehanteerde risicomanagement, stuur dan even een mailtje naar [email protected].

MARGIN TRADERS NL

“Margin Traders NL, de #1 Cryptocurrency Signalprovider van Nederland!”

TRUSTPILOT REVIEWS

 • Eric Blythe
  Eric BlytheGa zo door Margin Traders Ik werk nu een paar maanden bij Margin Traders en deze jongens weten echt wat ze doen! Ik was een beetje sceptisch om lid te worden, omdat ik al veel geld heb verloren door slecht advies en slechte signalen in het verleden met andere groepen, maar met Margin Traders wordt mijn kapitaal alleen maar beter en beter en ze zijn niet bang om eerlijk te zijn. mij die ik echt leuk vind. Niet elke transactie wint groot, maar over het algemeen ben ik erg blij met de service en signalen. Ga zo door Margin Traders, ik kan niet wachten om te zien wat jullie in de toekomst gaan doen🙏🏾🙏🏾🙏🏾
 • Jenny Oppermans
  Jenny OppermansProfessionaliteit en goede service Ik maak sinds 6 maanden gebruik van de Margin Traders signals en ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de goede service die Margin Traders biedt. Signals worden gedeeld met een korte TA-onderbouwing, wat erg nuttig is. Ik heb genoeg winstgevende trades gezien en gemaakt om Margin Traders aan te bevelen. Besef je wel dat niet elke trade wint - er is geen trader op aarde vinden die het altijd 100% winnende trades maakt. En verwacht ook niet om snel miljonair te worden. Het is een marathon en geen sprint en ook daar wordt regelmatig door het team van Margin Traders op gecoached: bescherm je funds en laat je portfolio stabiel groeien. Veel succes allemaal en bedankt Margin Traders!
 • Mirk
  MirkIk ben nu 3 maanden lid van de Margin Traders Binance signalengroep. Ik ben zeer tevreden over de gegeven signals. Margin Traders kiest echt voor kwaliteitstransacties zonder onnodig risico. Ik ben erg blij met de groei van mijn portefeuille.
 • Michel de Vries
  Michel de Vries

  Uitstekend!!!!

  Ik ben al voor het 2e jaar lid en ben enorm tevreden. Niet alleen over de trades die ze aandragen maar ook over de hulp die geboden wordt. Ik heb moeite om echt winst te behalen maar wordt goed begeleid om dit meer te realiseren. We hebben nu samen een plan gemaakt. Er wordt goed naar je geluisterd en het wordt allemaal uitstekend uitgelegd ook aan de hand van voorbeelden. Kortom ik ben zeer tevreden

 • Shenmen
  Shenmen
  Uitstekende resultaten! Uitstekende resultaten en een zeer goede service. Je word echt goed geholpen met de configuratie van je trades.
 • Pim Eindhoven
  Pim Eindhoven
  Geweldige experts faciliteren de gemeenschap en met geweldige resultaten. Ik ben echt blij dat ik erbij ben gekomen. Ik leer veel en krijg ook rendement. Als je geïnteresseerd bent in het verhandelen van Crypto's, zou ik Margintraders aanbevelen
 • Martijn
  Martijn

  Toppers!

  - goed advies - geen cowboys die teveel risico nemen - goede begeleiding

 • Hakan
  Hakan

  Super team en altijd behulpzaam met duidelijke uitleg!

 • Melvin Vermeulen
  Melvin VermeulenIn 1 woord geweldig team. Je kan je crypto portfolio op geen enkele andere manier blij maken.
 • Michiel
  MichielZeer actief kanaal met goede calls, back up indien nodig en goede adviezen. Soms ook wat mindere calls maar het saldo is positief. Het beste probeer je ook een paar maanden, eerste keer eindigde ik in de min, later toch nog eens geprobeerd en nu haal Ik mijn abo er gemakkelijk uit!!
 • Richard Haring
  Richard HaringFantastisch team
 • Dave Kumpe
  Dave KumpeVoor een beginnende trader zeker een aanrader. Goede calls, maar ook veel uitleg waardoor je het nog beter begrijpt en je als trader kan groeien. De groep is ook nog niet heel groot, dus er is veel persoonlijke aandacht
 • Henk Van Dijk
  Henk Van DijkBen echt dik en dik tevreden over margin traders,, Super blij mee... ze hameren echt op het zo veilig mogelijk traden dus met een juiste risk/ratio traden om maximaal rendement te halen. Geen idee hoe ze het allemaal rond krijgen in 24 uur per dag maar ze helpen je zeeer goed ook persoonlijk en in groepsverband. Jaap, eef en Mike, super blij met jullie? Echt waar, januari is net voorbij en ik heb mijn jaar abbo alweer dik terug verdiend.. wat wil je nog meer?‍♂️
 • PDM
  PDM

  Na jaren met Crypto bezig te zijn, eindelijk MarginTraders gevonden. ik heb niets meer nodig. Geen MarketCypher, geen andere groepen. Ik kan geen enkel minpunt bedenken. Bij vragen krijg je zeer vlug en duidelijk antwoord. Meer dan uitstekend!

 • sgnt
  sgnt

  Al een tijdje lid, goede trades gedaan. Een goede groep die elkaar helpt

 • Jamy van der Reest
  Jamy van der Reest

  Echt super tevreden! Zijn heel behulpzaam , goeie en veilige trades, maak eindelijk winst ! Komende jaar volg ik hun trades weer ! Ga zo door mt!

MARGIN TRADERS

Website: www.margintraders.nl
E-mail algemeen: [email protected]
E-mail support: [email protected]
E-mail abonnementen: [email protected]

Telegram:
Tutorials: https://t.me/MarginTradersTutorials
Public channel: https://t.me/MarginTraders
De signal only en traders room channels: alleen voor leden
Jaap: @Crypto_Jaap
Mike: @noahshark
Evelien: @EveliendeGroot

Facebook:
Pagina: https://www.facebook.com/pg/MarginTraders
Community: https://www.facebook.com/groups/MarginTradersNL/

Twitter:
https://twitter.com/MarginNl

Instagram:
https://www.instagram.com/margintradersnl/

Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/evelien-de-groot-015080134/

Kamer van koophandel: 76482189
BTW nummer: 860639782

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch