Onze klanten zeggen Uitstekend Trustpilot 4.5 op 5 op basis van 24 beoordelingen Trustpilot

Vragen of suggesties?

Contact

  Wij zijn als Margin Traders NL fulltime aan het traden in Cryptocurrencies. Het team staat dagelijks voor je klaar om jou op weg te helpen en te ondersteunen. Van beginners tot en met gevorderden. Wordt nu lid van onze Trading Room en trade samen met onze professionals mee. Ontdek onze strategieën en inzichten en leer hoe je je vermogen te laten groeien. Er zijn jou al honderden mensen voor gegaan. Wees welkom!

  WAT WIJ DOEN

  Het team van Margin Traders NL trade op Binance, Bitmex en Bybit en bespreekt dagelijks de Cryptokoersen alsmede lopende en nieuwe trades met haar leden. Deze trades zijn trades die door Margin Traders ook daadwerkelijk uitgevoerd (gaan) worden en worden gedeeld in de vorm van “signals”. In een signal staat precies beschreven hoe de trade gepland is:

  • Welke Exchange
  • Welk tradingspair
  • De grootte van inzet in % van het portfolio (amount)
  • De hefboom (leverage – Bitmex/Bybit)
  • De verschillende instaplevels incl % van je inzet (entries)
  • De verschillende uitstaplevels incl % van je inzet (targets)
  • De stoploss

  Deze signals worden gedeeld via Telegram en (indien gewenst, is een hulpmiddel maar niet noodzakelijk) ondersteunt door de Cornix Trading Bot: deze voert met 1 klik de trade uit op de gekoppelde Exchange (Binance, Bitmex en/of Bybit).

  ABONNEMENTEN

  Margin Traders biedt haar leden twee vormen van abonnementen aan. Een “signal only” gedeelte, waar wij puur onze trades/signals delen en een aparte “Trading Room” waar wij met de leden de lopende trades, trade-ideeën, trading strategieën en Technische Analyse bespreken.

  TRADE-RESULTATEN

  Hier kun je de resultaten zien van onze trades. Wil je meer informatie over eerder behaalde resultaten of bijvoorbeeld het door ons gehanteerde risicomanagement, stuur dan even een mailtje naar signals@margintraders.nl.

  MARGIN TRADERS NL

  “Margin Traders NL, de #1 Cryptocurrency Signalprovider van Nederland!”

  TRUSTPILOT REVIEWS

  • Marvin
   MarvinSuper goed team dit, die ik al 3 jaar volg. De signals zijn 'spot on', met een uitstekende risk reward ratio. Margin traders reageert adequaat op vragen en op de markt. Wat mij betreft behoort Margin traders tot de TOP van singalproviders.
  • Robby
   RobbyLeuke proactieve trading groep met goede signalen. Het is kiezen en goed verdelen welke signalen je volgt, want in een bull markt bieden ze veel opties ?? Erg tevreden met mijn abonnement.
  • Ronny Silooy
   Ronny SilooyDoordachte trades Je helemaal plat spammen met signals is een manier van werken. Maar hoe weet je dan welke signal nou echt goed is? Bij Margintraders doen ze het anders en geven ze signals die ook echt de moeite waard zijn en waar tijd en energie in is gestoken. De omschrijving van de signals zijn erg duidelijk en ze verliezen er geen een uit het oog. Als er halverwege iets veranderd moet worden dan geven ze dit netjes door. Een aanrader dus!
  • Serge
   SergeIn eerste aanleg was ik sceptisch over deze signal trading groep. En zou daarnaast de koppeling met Cornix goed werken. Maar ik ben blij verrast. Goede signalen en perfecte samenwerking met Cornix. Aanrader?
  • Eric Blythe
   Eric BlytheGa zo door Margin Traders Ik werk nu een paar maanden bij Margin Traders en deze jongens weten echt wat ze doen! Ik was een beetje sceptisch om lid te worden, omdat ik al veel geld heb verloren door slecht advies en slechte signalen in het verleden met andere groepen, maar met Margin Traders wordt mijn kapitaal alleen maar beter en beter en ze zijn niet bang om eerlijk te zijn. mij die ik echt leuk vind. Niet elke transactie wint groot, maar over het algemeen ben ik erg blij met de service en signalen. Ga zo door Margin Traders, ik kan niet wachten om te zien wat jullie in de toekomst gaan doen??????
  • Jenny Oppermans
   Jenny OppermansProfessionaliteit en goede service Ik maak sinds 6 maanden gebruik van de Margin Traders signals en ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de goede service die Margin Traders biedt. Signals worden gedeeld met een korte TA-onderbouwing, wat erg nuttig is. Ik heb genoeg winstgevende trades gezien en gemaakt om Margin Traders aan te bevelen. Besef je wel dat niet elke trade wint - er is geen trader op aarde vinden die het altijd 100% winnende trades maakt. En verwacht ook niet om snel miljonair te worden. Het is een marathon en geen sprint en ook daar wordt regelmatig door het team van Margin Traders op gecoached: bescherm je funds en laat je portfolio stabiel groeien. Veel succes allemaal en bedankt Margin Traders!
  • Mirk
   MirkIk ben nu 3 maanden lid van de Margin Traders Binance signalengroep. Ik ben zeer tevreden over de gegeven signals. Margin Traders kiest echt voor kwaliteitstransacties zonder onnodig risico. Ik ben erg blij met de groei van mijn portefeuille.
  • Michel de Vries
   Michel de Vries

   Uitstekend!!!!

   Ik ben al voor het 2e jaar lid en ben enorm tevreden. Niet alleen over de trades die ze aandragen maar ook over de hulp die geboden wordt. Ik heb moeite om echt winst te behalen maar wordt goed begeleid om dit meer te realiseren. We hebben nu samen een plan gemaakt. Er wordt goed naar je geluisterd en het wordt allemaal uitstekend uitgelegd ook aan de hand van voorbeelden. Kortom ik ben zeer tevreden

  • Shenmen
   Shenmen
   Uitstekende resultaten! Uitstekende resultaten en een zeer goede service. Je word echt goed geholpen met de configuratie van je trades.
  • Pim Eindhoven
   Pim Eindhoven
   Geweldige experts faciliteren de gemeenschap en met geweldige resultaten. Ik ben echt blij dat ik erbij ben gekomen. Ik leer veel en krijg ook rendement. Als je geïnteresseerd bent in het verhandelen van Crypto's, zou ik Margintraders aanbevelen
  • Martijn
   Martijn

   Toppers!

   - goed advies - geen cowboys die teveel risico nemen - goede begeleiding

  • Hakan
   Hakan

   Super team en altijd behulpzaam met duidelijke uitleg!

  • Melvin Vermeulen
   Melvin VermeulenIn 1 woord geweldig team. Je kan je crypto portfolio op geen enkele andere manier blij maken.
  • Michiel
   MichielZeer actief kanaal met goede calls, back up indien nodig en goede adviezen. Soms ook wat mindere calls maar het saldo is positief. Het beste probeer je ook een paar maanden, eerste keer eindigde ik in de min, later toch nog eens geprobeerd en nu haal Ik mijn abo er gemakkelijk uit!!
  • Richard Haring
   Richard HaringFantastisch team
  • Dave Kumpe
   Dave KumpeVoor een beginnende trader zeker een aanrader. Goede calls, maar ook veel uitleg waardoor je het nog beter begrijpt en je als trader kan groeien. De groep is ook nog niet heel groot, dus er is veel persoonlijke aandacht

  MARGIN TRADERS

  Website: www.margintraders.nl
  E-mail algemeen: info@margintraders.nl
  E-mail support: support@margintraders.nl
  E-mail abonnementen: signals@margintraders.nl

  Telegram:
  Tutorials: https://t.me/MarginTradersTutorials
  Public channel: https://t.me/MarginTraders
  De signal only en traders room channels: alleen voor leden
  Jaap: @Crypto_Jaap
  Mike: @noahshark
  Evelien: @EveliendeGroot

  Facebook:
  Pagina: https://www.facebook.com/pg/MarginTraders
  Community: https://www.facebook.com/groups/MarginTradersNL/

  Twitter:
  https://twitter.com/MarginNl

  Instagram:
  https://www.instagram.com/margintradersnl/

  Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/evelien-de-groot-015080134/

  Kamer van koophandel: 76482189
  BTW nummer: 860639782

  color
  https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
  https://www.margintraders.nl/
  #ffffff
  style5
  dropdown
  Loading posts...
  /var/www/vhosts/margintraders.nl/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  no
  yes
  off
  Enter your email here
  off
  off

  nl_NLDutch