Bluzelle

Coin Report

ACHTERGROND INFORMATIE OVER BLUZELLE (BLZ)
https://bluzelle.com/

1) WAT IS BLUZELLE (BLZ)

Bluzelle is een gedecentraliseerde serviceprovider die gebruikers in staat stelt on-demand, schaalbare databases voor blockchain-applicaties te maken. Het netwerk is van plan schaalbare en betrouwbare databaseservices te bieden voor gedistribueerde applicaties. Gebruikers kunnen hun overtollige opslag- en computerresources verhuren aan applicatie-ontwikkelaars met behulp van het native BNT-token als betaling. Bluzelle hoopt de consument te kunnen verbinden via verschillende distributiepunten zoals AWS, Android Studio, Quorum en Microsoft Azure. Het project richt zich op softwareontwikkelaars en enterprise software architecten in de regio Azië / Pacific.

2) PRIJSGEGEVENS EN HISTORISCHE DATA (10-04-2019 20:45 uur)

Bluzelle Price $0,079487 USD
Bluzelle ROI -81,15%
Market Rank #234
Market Cap $16.348.679 USD
Circulating Supply 205.678.035 BLZ
Total Supply 500.000.000 BLZ
Max Supply No Data
All Time High $0,913922 USD (Feb 07, 2018)
All Time Low $0,035447 USD (Jan 28, 2019)

3) WAT ZEGGEN ANDERE ANALYTICI OVER BLUZELLE

Bluzelle beleefde een verbluffende start in 2018, met een van de meest gehypte initial coinofferings, een ongelofelijk professionele whitepaper en een lancering de top exchange Binance. Door deze ongelooflijke start lijkt Bluzelle de droom van alle early-investors.

Bluzelle is niet de enige blockchain in deze ruimte en kan sterke concurrentie verwachten van onder andere MaidSafeCoin, Siacoin, Storj en Filecoin. Het is onvermijdelijk dat een van deze uiteindelijk de beste speler wordt en investeerders in het BLZ-token wedden dat deze uiteindelijke winnaar Bluzelle zal zijn. Bluzelle heeft zich goed gepositioneerd voor deze uiteindelijke dominantie, met kantoren in het westen in Vancouver en in het oosten in Singapore. Het heeft ook een aantal samenwerkingsverbanden opgezet om het marktaandeel te veroveren en het te helpen de dominante gedecentraliseerde databaseopslagoplossing te worden. Er wordt verwacht dat wanneer de Bluzelle-blockchain volledig is geïmplementeerd, deze 10 miljoen keer meer opslagcapaciteit zal hebben ten opzichte van de huidige bedrijfs-IT-opslag. En die opslag zal komen op 0,001 de kosten per Tb opslag in vergelijking met de huidige kosten. Misschien het beste van alles, uw gegevens zullen volledig veilig zijn.

Er zijn een aantal verschillende use-cases voor Bluzelle-technologie, maar het kerngebruik zal zijn als een gedecentraliseerde en schaalbare databaseservice voor dApps. Het idee is geïnspireerd op concepten die zijn geïntroduceerd in Sharding en NoSQL en het zal Bluzelle toelaten om producenten en consumenten te verbinden, waarbij consumenten overmatige computerresources (bandbreedte, opslag, geheugen en CPU-verwerking) kunnen kopen van de producenten die dat overschot creëren Om het meer blockchain te laten klinken, zijn de producers in feite miners die hun computerhulpmiddelen aan het Bluzelle-netwerk lenen in ruil voor een reward. Deze productieeconomie wordt een zwerm nodes genoemd in de Bluzelle-economie.

We zijn gaan accepteren dat onze gegevens niet langer van ons zijn en dat het vrij wordt verhandeld door grote bedrijven en adverteerders, maar Bluzelle wil dat veranderen met zijn gedecentraliseerde oplossing voor gegevensopslag. Hierdoor kunnen onze gegevens terug worden gehaald en in de handen van de gebruiker worden geplaatst, en kan de ontwikkeling van dApp de volgende generatie worden. Het sterke ontwikkelingsteam in Pale en de indrukwekkende partnerships die snel zijn gevormd, zijn beide positieve tekens voor de toekomst van Bluzelle. Als het team zijn vroege momentum kan behouden en zowel zijn platform kan blijven verbeteren als nieuwe en sterkere partnerschappen kan creëren, kan het de gedecentraliseerde database en oplossing voor gegevensopslag zijn om tijdens de race te winnen om blockchain-bestandsopslag te leveren.

In veel price-forecast is men bullish over deze munt, ook voor op de langere termijn,

De gemiddelde indicatie die wij tegen zijn gekomen over een periode van 5 jaar is rond de 1,03 dollar. Dit soort forecasts worden gedaan door bijvoorbeeld deep learning (neuraal netwerk) algoritme toe te passen op de historische gegevens van BLZ. Op basis van de historische prijsinvoerdata voorspellen systemen de prijs van Bluzelle (BLZ).

5) Trade van Altcoinbase > zie VIP pagina van het ACB team (10-04-2019)

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch