Exchanges: Binance

Wat is Binance?

Binance is een Chinese professionele cryptocurrency exchange waar je tientallen bekende en onbekende crypto munten kunt verhandelen. Grote voordeel bij Binance is dat je handelt met andere mensen. Waar je bij veel crypto exchanges verkoopt aan de website is dit hier niet het geval, bijkomend voordeel is dus dat er altijd Bitcoins of Altcoins voorradig zijn.

Binance voordelen:

Binance heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere exchanges, om te beginnen heb je een hele lage fee. Je kunt dit nogmaals reduceren met 50% door de fees te betalen met hun eigen cryptomunt binance (BNB).

Voorraad:

Er is altijd voorraad. Hier kunnen we kort over zijn, je kunt de op Binance geliste coins altijd kopen en verkopen. Dit in tegenstelling tot andere exchanges waar je vaak niet kan kopen of verkopen door walletonderhoud of onderhoud op een andere beurs. En vaak juist op de momenten als je wilt (ver)kopen!

Applicatie:

Ook heeft Binance een hele goede applicatie ontwikkeld, zo kan je ook onderweg op je smartphone de koers bekijken en kopen en verkopen van je cryptocurrencys. Beveiliging is prima geregeld met een tweestaps verificatie.

Oordeel:

Binance is onze nummer 1 om te traden vanwege de lage fees en het altijd voorradig hebben van cryptocurrencys. Daarnaast is de app ook enorm goed.

Wil jij jezelf registeren bij Binance? Dat kan via onderstaande link.

MARGIN TRADERS NL

Traderscollectief van ervaren en enthousiaste traders.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
on
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch