Aion

Coin Report

WEBSITE:
https://aion.network/

Aion (AION) is een multi-tier blockchain die is gemaakt om schaalbaarheid, privacy en interoperabiliteit te bieden. Het project beoogt een geïntegreerd blockchain-netwerk te zijn dat elke publiek / private blockchain in staat stelt transacties te verrichten en over het netwerk te communiceren. Het ondersteunt aangepaste blockchain-architecturen en biedt cross-chain interoperabiliteit via een reeks verbindingsbruggen. AION maakt deel uit van de Blockchain Interoperability Alliance (BIA). De alliantie omvat ICON, Aion en Wanchain en heeft als gezamenlijk doel de interconnectiviteit tussen geïsoleerde blockchain-netwerken te bevorderen.

Aion Price       $0,176577 USD
Aion ROI         -71,34%
Market Rank   #95
Market Cap     $53.100.872 USD
24 Hour Volume         $5.025.288 USD
Circulating Supply      300.724.162 AION
Total Supply    300.724.162 AION
Max Supply     No Data
All Time High  $11,51 USD  (Jan 07, 2018)
All Time Low   $0,104253 USD (Feb 06, 2019)

Wat is AION Coin?

AION is een Blockchain 3.0-munt. Volgens AION zou Bitcoin worden beschouwd als een Blockchain 1.0, Ethereum een 2.0 en Aion een 3.0. AION beweert dat ze een meerlagig blockchain-systeem zijn dat is ontworpen om de schaalbaarheid, privacy en interoperabiliteit in Blockchain-netwerken te verbeteren. AION zegt dat ze beschikken over een ultramoderne virtuele machine en een nieuw soort proces-verwerking dat “prove of Intelligence” wordt genoemd.

Waarom is het AION-token nodig?

Het is de brandstof voor de creatie van nieuwe Blockchains, genereert geld voor inter-bridges en beveiligt het netwerk.

Dit is een munt waarvan men zeker denkt dat hij binnen een jaar een 10x winst kan behalen. Als AION zijn beloftes nakomt en Blockchains met elkaar verbindt, en transacties uitvoert op het niveau dat ze beweren te kunnen, zou het gemakkelijk iets kunnen zijn als “the next Ethereum” dat zomaar uit het niets opduikt naar een top 5-munt.

Een van de Aion-prijsvoorspellingen cq prognoses die worden gedaan, gebeuren door een intern deep-learning (neuraal netwerk) -algoritme toe te passen op de historische gegevens van AION. Op basis van de historische prijsinvoergegevens voorspelt het systeem de prijs van Aion (AION) voor verschillende perioden van de toekomst.
Op basis van die gegevens kan worden voorspeld dat het winstgevend is om op lange termijn in Aion (AION) te beleggen. Met lange termijn bedoelt men de Aion voorspelling voor een periode van 5+ jaar. Deze schat men op ​​ongeveer $ 8,9924.

Wijzigingen en vergissingen voorbehouden. April 2019.

color
https://www.margintraders.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.margintraders.nl/
#ffffff
style5
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/152/341627/webspace/httpdocs/margintraders.nl-wordpress/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch